Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Μπλοκαρισμένο όλο το κέντρο - Επίσκεψη Κέρι σε δίκτυο μεταναστών (φωτο & βίντεο)


Στο δίκτυο μεταναστών "Μέλισσα" βρίσκεται αυτή την ώρα ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι. Ο κ. Κέρι, έφτασε στην οδό Φερρών στην πλατεία Βικτωρίας και αφορμή της επίσκεψης του είναι το προσφυγικό.

Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, ζήτησε να επισκεφθεί το συγκεκριμένο κέντρο για να διαπιστώσει τι γίνεται σε εθελοντική βάση για το μεγάλο αυτό πρόβλημα.



Από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης τα μέτρα στην περιοχή είναι δρακόντεια, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν αποκλείσει την περιοχή αλλά και τους γύρω δρόμους.

Το κέντρο της Αθήνας είναι σήμερα αδιάβατο με πολλούς κεντρικούς δρόμους να είναι κλειστοί για λόγους ασφαλείας,ενώ τα μποτιλιαρίσματα φτάνουν κι έξω από το κέντρο.
H "Μέλισσα", όπως υποδηλώνει το όνομά της, επιχειρεί να συγκεντρώσει την κοινωνική δράση των μεταναστριών και των οργανώσεών τους, με σκοπό την αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων τους και τη διαμόρφωση ενός κοινωνικού πλαισίου, στο οποίο θα μπορέσουν να χτίσουν μία καλύτερη ζωή για τις ίδιες και την οικογένειά τους.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom