Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Υπουργέ Σταθάκη, σαν απλή πολίτης σου εκφράζω την αγανάκτησή μου‏


Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Δείτε,ακούστε καί αγανακτήστε κι εσείς (γιατί αλλιώς δεν θα αλλάξει η κοινωνία) με το τί μας έλεγε ο Ελληναράς Υπουργός Σταθάκης το 2011 γιά τα πόθεν έσχες γενικώς.


Πού να φανταζόταν όμως τότε, ότι το 2015 θα γινόταν Υπουργός καί θα ήταν αναγκασμένος να δικαιολογήσει τα δικά του πόθεν αίσχη πού τα έχει διαγράψει η μνήμη του.

Έχω μία απορία ρε Σταθάκη ( το «ρε» το χρησιμοποιώ γιατί δεν σε σέβομαι) καί για σένα καί γιά τούς υπόλοιπους ομοίους σου: Γιατί δεν κάθεστε στα «αυγά σας» τα χρυσά να τα κλωσσάτε ,να γίνονται περισσότερα ( γιατί ανάλογα με το μέγεθος της κλώσσας βγαίνουν καί τα αυγά ξέρετε) καί να τα ξεχνάτε όλοι μαζί όλα,γιά να μην αηδιάζουμε καί εξοργιζόμαστε κι εμείς οι απλοί θνητοί με τις δηλώσεις σας τις πριν καί αυτά πού προκύπτουν μετά;

Γιατί πρέπει να τρώμε στην «μάπα» εσάς καί το θέατρό σας καί να μας κάθεστε στον σβέρκο σαν υπουργοί, δήθεν γιά το καλό της χώρας ,ενώ έχετε διαπράξει αίσχη στα έσχες σας;

Καί με τόση άνεση μετά να τα δικαιολογείτε δημόσια όλοι, χωρίς ντροπή, τσίπα καί σεβασμό απέναντι στα εκατομμύρια των Ελλήνων πού υποφέρουν καί φταίτε εσείς γι’αυτό.

Φαίνεται όταν υπάρχει κορεσμός από χρυσά καί από ακίνητα βάζετε πλώρη γιά την δόξα του βιογραφικού σας,κι όποιος αντέξει,αλλά κι ο Αλέξης πέρα βρέχει.

Μέχρι πού μπορεί να φθάσει η ανηθικότητά σας καί η πολιτική σας αλητεία;

Δώστε ρε άχρηστοι πολιτικοί,κανένα ακίνητο από αυτά πού δεν θυμάστε καί έχετε χάσει τον λογαριασμό,να κοιμηθούν οι Έλληνες άστεγοι καί τα Ελληνόπουλα,πού θα πεθάνουν από το κρύο γιορτινές μέρες στούς δρόμους όλης της χώρας.

Μοιράστε τους κανένα ευρώ από τα κλεμμένα καί τα αδικαιολόγητα,μπας καί συγχωρεθείτε.

Ανάλγητοι πολιτικοί, ΟΛΟΙ.

Σας διαφεύγει φαίνεται ότι «η φτώχεια είναι ο γονιός της επανάστασης καί τού εγκλήματος»(Αριστοτέλης)

Όπως σας διαφεύγει σίγουρα ότι το μυαλό ενός φτωχού είναι το παλάτι του.
http://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom