Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ: Καταδίωξη τριών ληστών Super market στα βόρεια προάστια - Είναι οπλισμένοι με καλάσνικοφ (βίντεο)


- Η πρώτη ληστεία έγινε στο σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι και η δεύτερη στη Λυκόβρυση
- Άγνωστο παραμένει ακόμα το ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν από τα ταμεία
- Οι τρεις αδίστακτοι δράστες είναι βαριά οπλισμένοι με καλάσνικοφ
- Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και έχει αποκλείσει περιοχές στα βόρεια προάστια




Μία τεράστια επιχείρηση έχει εξαπολύσει η αστυνομία με πολλά περιπολικά της Άμεσης Δράσης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των επικίνδυνων ληστών, που το απόγευμα της Τετάρτης εισέβαλαν σε δύο σούπερ μάρκετ και απέσπασαν τις μέχρι εκείνη τη στιγμή εισπράξεις.


Η πρώτη ληστεία έγινε σε σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι από τρεις κουκουλοφόρους που απείλησαν εργαζόμενους και πελάτες, προκειμένου να αρπάξουν τις εισπράξεις. Ευτυχώς πέρα από τον πανικό που επικράτησε μέσα στο σούπερ μάρκετ ουδείς τραυματίστηκε.

Λίγα λεπτά αργότερα, πιθανότατα οι ίδιοι τρεις δράστες με την απειλή καλάσνικοφ εισέβαλαν και σε δεύτερο σούπερ μάρκετ της ίδιας εταιρείας, αυτή τη φορά στην περιοχή της Λυκόβρυσης. Και εκεί απειλώντας πελάτες και εργαζόμενους κατάφεραν να αποσπάσουν τα χρήματα από τα ταμεία.


Πρόκειται για αδίστακτους ληστές, που δεν δείλιασαν μετά το συναγερμό από την πρώτη ληστεία να κάνουν και δεύτερη ληστεία μέσα σε λίγα λεπτά.

Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ "χτενίζουν" την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους αδίστακτους δράστες. Μάλιστα, σε διάφορα σημεία από το Μαρούσι έως τη Λυκόβρυση, η αστυνομία έχει αποκλείσει περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες κινούνται με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και οι αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς είναι βαριά οπλισμένοι με καλάσνικοφ.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom