Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Η Βία έρχεται να αναστατώσει το διαδίκτυο …


Την γνωρίσαμε μέσα από τα άρθρα της και τις πολλές καταγγελίες της για την διαφθορά στο υφυπουργείο Αθλητισμού.Η ηρωική και τολμηρή δημόσιος υπάλληλος Θεοδωροβία Πλακά τόλμησε να καταγγείλει στην δικαιοσύνη και στην αστυνομία πολιτικά θηρία, αθλητικούς παράγοντες και πλήθος δημοσίων υπαλλήλων της Γ.Γ.Αθλητισμού,για παρανομίες και ατασθαλίες μεγατόνων,αδιαφορώντας για την ασφαλή καρέκλα της και τον μισθό της δημοσίου υπαλλήλου,αλλά υπερασπιζόμενη το δημόσιο συμφέρον.

Την κυνήγησαν ανελέητα οι «δικοί της» δεξιοί και της έδωσαν δόλια την χαριστική βολή οι αριστεροί,απολύοντας την ,με πολύ περίεργο τρόπο.

Αρρώστησε πολύ,γονάτισε,αλλά έχοντας κληρονομήσει ένα δυνατό DNA από τον ήρωα πατέρα της Κωνσταντίνο Πλακά,δεν το βάζει κάτω.

Σηκώνεται και συνεχίζει με περισσότερο πείσμα.
Κινδυνεύει η ζωή της,απειλείται πολλές φορές,δέχεται εξυβρίσεις , βίαιες επιθέσεις και συκοφαντίες,αλλά παραμένει απτόητη στους στόχους της:Να,τιμωρήσει τα λαμόγια.

Κι ενώ έχει παραδώσει σε εισαγγελέα,σε ΣΔΟΕ και οικονομική αστυνομία την λεγόμενη πλέον και από την εφημερίδα «Παραπολιτικά» λίστα Πλακά, με αρκετά ονόματα παρανόμων και καταχραστών,η κυβέρνηση παίζοντας το παιχνίδι εντυπώσεων, μιλάει δημόσια για καινούργιες λίστες συνέχεια,χωρίς αποτέλεσμα,ενώ έχει στα χέρια της από το 2012,την λίστα της Ελληνίδας ηρωίδας Πλακά.

Να τραβάς τα μαλλιά σου,σε όσους έχουν μείνει,με αυτό το κράτος!
Όλοι μαζί δεξιοί,αριστεροί στον ίδιο βούρκο.Όποιους θέλουν διώκουν ,όποτε θέλουν η και καθόλου στην περίπτωση πολιτικών.

Να είστε σίγουροι οτι ο «επιμένων νικά»πάντα!

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της,η «Τρικλοποδιά» ήταν και είναι πάντα δίπλα της και δημοσιεύει όλα τα άρθρα της με αποδείξεις ,τρανταχτά ονόμασα πολιτικών και εμπλεκόμενων,χωρίς φόβο, αλλά με το πάθος που μας έχει εκείνη μεταδώσει.

Μαζί της φιλικά προσκείμενα,έχει κι άλλα blogs, όσα τολμούν, αλλά λίγα,γιατί πολλοί δεν αντέχουν το βάρος των καταγγελιών της.

Έχει βαρύ πολιτικό λόγο, αφού ασχολείται χρόνια με την πολιτική.
Τα πολιτικά της άρθρα καταπέλτης για πολλούς πρώην και νυν κυβερνώντες.

Έχει κάνει προγνωστικά εκλογών και πέφτει μέσα,αρκεί να διαβάσετε τα άρθρα της και να κατανοήσετε την εμπειρία της.

Σε ένα τελευταίο γράφει, ότι τον Τσίπρα θα τον ρίξουν οι αγρότες και τον Φεβρουάριο θα έχουμε εκλογές.Για να δούμε,θα πέσει μέσα και αυτή την φορά;

Και ενώ όλοι μπορεί να περίμεναν να εξαφανιστεί,για να ηρεμήσει και να ησυχάσει,εκείνη κάνει την έκπληξη και την στροφή της….

Ερχεται να αναστατώσει το διαδίκτυο με ζωντανές διαδικτυακές εκπομπές αναδεικνύοντας το «άλλο της πρόσωπο»! Το καλλιτεχνικό!

Σύντομα η φωνή της θα μας διασκεδάζει και θα μας ψυχαγωγεί παρουσιάζοντας ελληνική και ξένη μουσική,τραγούδια και χορό με ζωντανές ιντερνετικές εκπομπές.
Και όχι μόνο,αφού θα καυτηριάζει και τα πολιτικά δρώμενα με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η γυναίκα δεν γεννήθηκε δημόσιος υπάλληλος ,ούτε έχει καμία σχέση με την μιζέρια και την κακομοιριά όλων αυτών.

Εξ άλλου απ’ότι μας έχει πληροφορήσει γράφει κι ένα βιβλίο με τίτλο: «Η μυθιστορηματική ζωή μιάς άλλης Βίας»,με πραγματικά γεγονότα,έρωτες,ίντριγκες και άλλα πολλά που θα ξεσηκώσει θύελλες!
Αλλά αυτό είναι σίγουρα το άλλο πρόσωπο της πολυτάλαντης Θεοδωροβίας!

Καλή και μεγάλη επιτυχία Θεοδωροβία!

Τα περιμένουμε όλα,με αγωνία!

Η «Τρικλοποδιά» θα συνδεθεί on line μαζί σου!

Από την διαχείρηση της «Τρικλοποδιάς».

Σχόλιο Ζείδωρον:Εμείς εδώ στο ΖΕΙΔΩΡΟΝ είμαστε ένα από τα "λίγα άλλα blogs" που γουστάρουμε τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς και θαυμάζουμε την τόλμη της κυρίας Πλακά και συμπαραστεκόμαστε στο δύσκολο αγώνα της με τα θηρία.

Με πολύ χαρά περιμένουμε το νέο της βήμα και φυσικά θα πράξουμε τα δέοντα γιατί τέτοιες φωνές πρέπει να ακούγονται στη διαπασών!

Δείτε ΕΔΩ όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις μας με ετικέτα Πλακά Θεοδωροβία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom