Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Μαύρη Τρίτη χθες για το Mega! - H διαδήλωση, ο πάτος της τηλεθέασης και το λουκέτο - Έως το Φεβρουάριο φτάνουν τα χρήματα

Επεσε στην τέταρτη θέση της συνολικής τηλεθέασης

Ως η χειρότερη ημέρα από την έναρξη της λειτουργίας του χαρακτηρίζεται η χθεσινή για το Mega. 

Την ώρα που δεκάδες απλήρωτοι συνεργάτες διαδήλωναν έξω από το κτίριο του σταθμού εσωτερικά τα στελέχη πάθαιναν απανωτά σοκ βλέποντας και ξαναβλέποντας τα νούμερα της τηλεθέασης.

Πολλά μαζεμένα τα αρνητικά ρεκόρ και δύσκολα να τα χωνέψεις… 
Για πρώτη φορά από την ημέρα που άνοιξε το Mega υποχώρησε στην τέταρτη θέση της συνολικής τηλεθέασης πίσω από ΑΝΤ1, ALPHA και STAR με ποσοστό 11,9% και ακόμη χαμηλότερα στο 10,8% στο 15 – 44.

Πάτος και για τα «Καλημερούδια» που μετά βίας ξεπέρασαν το 10% στο σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό με τους Λιάγκα – Σκορδά να προπορεύονται κοντά στις 15 μονάδες. Πληροφορίες μάλιστα των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως υπάρχει εισήγηση να μην προχωρήσουν οι κυοφορούμενες αλλαγές και η εκπομπή να κοπεί τελείως.

Την ίδια ώρα απλήρωτοι συνεργάτες του σταθμού από εξωτερικές παραγωγές διαδήλωναν με έντονο τρόπο έξω απ’ το κανάλι καθώς τους χρωστούνται δεδουλευμένα πολλών μηνών, ενώ το γύρο του διαδικτύου έκαναν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ούτε λίγο ούτε πολύ πως η αντίστροφη μέτρηση για λουκέτο του καναλιού έχει ήδη ξεκινήσει.

Με «παγωμένες» όλες σχεδόν τις παραγωγές και πρόγραμμα κυρίως κονσέρβα στελέχη και εργαζόμενοι του Mega περιμένουν με μεγάλη αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη μέρα.
πηγή

Έως το Φεβρουάριο φτάνουν τα χρήματα για το MEGA

Μέχρι τον Φεβρουάριο είναι το περιθώριο για την απόφαση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του Mega κατά 15,1 εκατ. ευρώ. Μέχρι τότε θα πρέπει να ξεκινήσει η εγγραφή των ενδιαφερόμενων μετόχων για να καταβληθούν τα χρήματα.

Σε διαφορετική περίπτωση, τα πράγματα για το Mega θα είναι οριακά.

http://www.typologies.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: