Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Στις 19:30 το ντέρμπι των "αιωνίων" στη Λεωφόρο - Τα τελευταία νέα,η προϊστορία και βίντεο με τα γκολ


Το ελληνικό κλασικό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού μετράει αντίστροφα. Τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των μονομάχων - Δείτε όλα τα γκολ (video) από τις ιστορικές αναμετρήσεις των δυο ομάδων

Λίγα λεπτά μένουν ακόμα (σέντρα στις 19:30) για το μεγάλο ντέρμπι
της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τους δύο «μονομάχους» να έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους, αναζητώντας -για διαφορετικούς, ο καθένας, λόγους, αλλά πάντα με κίνητρο το γόητρο- τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Ολυμπιακού, με τον νέο του προπονητή, τον Αντρέα Στραματσόνι να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Ιταλός τεχνικός επιφύλασσε και εκπλήξεις στην επιλογή της αποστολής αφού απέκλεισε μεταξύ άλλων και τους Πράνιτς, Κλωναρίδη, Καλτσά. Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς, ο 39χρονος προπονητής δούλεψε στις στημένες φάσεις αλλά δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα.

Σύμφωνα πάντως με τις προβλέψεις των ρεπόρτερ που καλύπτουν τον Παναθηναϊκό μία πιθανή 11άδα είναι: Στιλ, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης και Νάνο φαντάζουν στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή οι Λαγός, Ζέκα, Νίνης, Αμπέντ έχουν προβάδισμα, με τους Ατζαγκούν και Λουντ να διεκδικούν θέση. Οι Μπεργκ και Καρέλης θα βρίσκονται στην κορυφή του 4-4-2 σε ευθεία.

Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι ο Στραματσόνι δεν θα παρατάξει την ομάδα με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς.

Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός στις αντεπιθέσεις στοχεύοντας να εκμεταλλευτεί την παραχώρηση χώρου στον αντίπαλο ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους γηπεδούχους με καλές, σωστές και γρήγορες επιστροφές.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Εσιέν, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Μπεργκ.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού

Ο Δημήτρης Σιόβας βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος, παρ’ όλο το πολύωρο ταξίδι, εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση στου Ρέντη φρέσκος. Ο Σιόβας θα παίξει στο ματς ακόμα και εάν χρειαστεί να κάνει ένεση.

Η πιθανή 11άδα είναι: Ρομπέρτο, Ομάρ δεξί μπακ, Μαζουάκου αριστερά και Σιόβας - Ντα Κόστα τα δύο στόπερ. Ο Κασάμι με τον Μιλιβόγιεβιτς στο κέντρο, δεξί εξτρέμ ο Σεμπά, αριστερά ο Ντουρμάζ, δεκάρι ο Φορτούνης και φορ ο Ιντέγιε. Οι Πάρντο, Σαλίνο και Καμπιάσο διεκδικούν μία θέση στην 11άδα.

Ο Μάρκο Σίλβα περιμένει ότι ο Παναθηναϊκός θα κατέβει κλειστά για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Όμως ούτε ο ερυθρόλευκος προπονητής σκοπεύει να ανοιχτεί μέσα στη Λεωφόρο.

Ο Πορτογάλος θεωρεί κλειδί τον Κασάμι και τον Μιλιβόγιεβιτς από τους οποίους έχει ζητήσει να ελέγξουν το κέντρο και να δώσουν ρυθμό στην ομάδα. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αντοχή, μαρκάρουν δυνατά ενώ μπορούν να φτιάξουν και παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας. Οι Τσόρι και Μποτία θα προσπαθήσουν επιχειρήσουν να είναι έτοιμοι για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λίνγκ κόντρα στη Μπάγερν, στο Μόναχο.

Διαβάστε αναλυτικά την  προϊστορία των δύο "αιωνίων" και δείτε βίντεο με τα γκολ των αναμετρήσεων ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom