Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Νταξ καραγκιοζάκο... Προσλαμβάνεσαι...

Στην πρώτη του συμμετοχή σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ο Βασίλης Λεβέντης... ξέσπασε κατά των υπολοίπων αρχηγών και υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο το δρόμο για μια ενδεχόμενη... συνεργασία...

Ο Βασίλης Λεβέντης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, καταφέρθηκε εναντίον όλων των πολιτικών αρχηγών, στηρίζοντας τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 

Συγκεκριμένα φέρεται να τους κατηγόρησε πως υπονομεύουν τη συναίνεση και πως πριν καλά -καλά ξεκινήσει η συνεδρίαση υπήρχαν δηλώσεις.

Ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως "κάποιοι πετροβολούν τον Τσίπρα για μικροκομματικές σκοπιμότητες ξεχνώντας ότι το Grexit δεν έχει ακόμη αποφευχθεί".

Νωρίτερα, πηγές της Ένωσης Κεντρώων έκαναν λόγο για σημαντική ημέρα, καθώς δίνεται η δυνατότητα να εκφραστούν οι θέσεις του κόμματος ενώπιον των πολιτικών αρχηγών. «Η χώρα διέρχεται μια δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται η ελάχιστη συνεννόηση» σημειώθηκε.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές διέψευσαν σενάρια περί προσχώρησης της Ένωσης Κεντρώων σε κυβέρνηση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα του κ. Λεβέντη τάσσεται υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενης από τεχνοκράτες. Επιμένουν στις προεκλογικές τους θέσεις και τα εννέα σημεία που έχει θέσει ο πρόεδρος του κόμματος, δηλώνοντας παράλληλα ανοιχτοί σε διάλογο.

ΕΡΤ και ΑΠΕ - ΜΠΕ

από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: