Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

TΩΡΑ: Συναγερμός στο Κολοράντο! - Πυροβολισμοί σε κλινική - Τραυματίες αστυνομικοί (φωτο)


Πανικός επικρατεί στο Κολοράντο των ΗΠΑ, μετά από πυροβολισμούς σε κλινική. Αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά του δράστη, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματίες, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί.

Οι άνδρες της αστυνομίας κλήθηκαν στο σημείο μετά από αναφορές για έναν δράστη που άνοιξε πυρ στην κλινική. Οι αρχές ζήτησαν από ανθρώπους που βρίσκονταν σε κοντινό εμπορικό κέντρο να μείνουν μέσα σε αυτό για λόγους ασφαλείας, την ώρα που η New York Post μεταδίδει πως οι τραυματίες είναι τουλάχιστον τέσσερις.


Το ίδιο ζητήθηκε και από τους κατοίκους της περιοχής, με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν έτσι να προλάβουν... τα χειρότερα κι αφού νωρίτερα είχαν χαρακτηρίσει την περιοχή "μη ασφαλή".
Όπως αναφέρουν οι New York Times, μεταφέροντας την κάλυψη τοπικού τηλεοπτικού δικτύου, ο δράστης πυροβολούσε διερχόμενα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την λεωφόρο Centennial και από τις δύο κατευθύνσεις, ενώ η τοπική εφημερίδα gazette μεταδίδει πως ένας αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τον δράστη ως έναν άνδρα που φορούσε μακρύ παλτό και καπέλο κυνηγού.

Με πληροφορίες από abcnews.go.com - nbcnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: