Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ζήτησε ο Τσίπρας από τον Παυλόπουλο


Την σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζήτησε σήμερα με τηλεφώνημά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση από το Μαξίμου:

Σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο. Τον ενημέρωσε για τις επαφές στο εν εξελίξει ταξίδι του σε Ισραήλ και Παλαιστίνη και του ζήτησε τη σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, μετά την επιστροφή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Ρώμη.

Το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αναμένεται να γίνει ή το ερχόμενο Σάββατο ή την ερχόμενη Τρίτη και ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τους πολιτικούς αρχηγούς συναίνεση για θέματα όπως το ασφαλιστικό, τα εργασικά και το ταμείο αποκρατικοποιήσεων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιστρέφει από την Ιταλία την Παρασκευή το μεσημέρι, οπότε γι' αυτό είναι πιθανόν το συμβούλιο να γίνει ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σημειώνεται ότι, θα είναι η "παρθενική" εμφάνιση του μεταβατικού Προέδρου της ΝΔ, Γιάννη Πλακιωτάκη σε ένα τόσο σημαντικό πολιτικό γεγονός αλλά και η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε κάτι ανάλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom