Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ακόμα μία ήττα για τον Παναιτωλικό,1-2 από τον Πανιώνιο


Δεν φαίνεται να 'χει τέλος ο κατήφορος του Παναιτωλικού που ξεκίνησε από την Μυτιλήνη στις 26 Σεπτεμβρίου,όπου έχασε 5-1 από την Καλλονή.

Σουρωτήρι η άμυνα του Παναιτωλικού τον πρόδωσε και σήμερα μέσα στο Αγρίνιο στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Πανιώνιο 1-2.

Οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν για δεύτερη φορά αυτόν τον Οκτώβριο από την ομάδα της Νέας Σμύρνης,είχαν χάσει με 1-5 και για το πρωτάθλημα...

Από δύο τραγικά λάθη όλης της αμυντικής γραμμής έχαναν από το 30λεπτο του πρώτου ημιχρόνου με 0-2.


Στο 10’ 0-1 για τον Πανιώνιο: Τραγικό διώξιμο από τον Παπάζογλου με τον Ανσαριφάντ να ευστοχεί με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στο 31' 0-2 για τον Πανιώνιο: Ο Χαλκιαδάκης μετά από την απόκρουση του Κυριακίδη μέσα από την μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το γκολ.

Μετά το 35' ανέβηκε κάπως ο Παναιτωλικός,χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Πανιωνίου.

Δυνατά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπας και πετύχει γκολ,ενώ ο Πανιώνιος χωρίς επιθετικές εξάρσεις ενδιαφέρονταν να κρατήσει τη νίκη και τη διαφορά των δύο γκολ....

Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο... νέκρα και στο γήπεδο και στις σχεδόν άδειες εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού.... ώσπου στο 74' έγινε το 1-2.

Μετά από φοβερή ενέργεια του Βιγιαφάνιες από δεξιά, που ξεπέρασε Σιώπη - Τασουλή, σέντρα του Αργεντινού, ο νεοεισελθών Κάπελ με πλασέ από κοντά μείωσε το σκορ.

Το γκολ αυτό ξύπνησε τους παίχτες του Πανιωνίου,που άρχισαν να ξαναβγαίνουν στην επίθεση...

Στο 77' κούρσα του Βιγιάλμπα από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα ο Αργεντινός, πλασέ στην κίνηση από τον Χαλκιαδάκη μέσα από την περιοχή, δίπλα από το αριστερό δοκάρι η μπάλα.

Τίποτα το ιδιαίτερο στο τελευταίο δεκάλεπτο... παρά τα απανωτά κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του Αγρινίου!

Μοιραία ήρθε μία ακόμα ήττα μέσα στην έδρα της πάλαι ποτέ κραταιάς ομάδας του Παναιτωλικού!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Καμαρά(17' Μαρκόφσκι), Κουτρομάνος, Κούσας, Βιγιαφάνιες, Παπάζογλου, Μπεχαράνο(60' Ρουσκουσέδα), Πάουλο, Ρομέρο(60' Κάπελ), Μύγας, Ουάρντα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Ρισβάνης(83' Οικονόμου), Μητρόπουλος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Τασουλής, Ανσαριφάρντ(72' Καραμάνος), Καθάριος(63' Σιώπης), Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Μασούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom