Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Καταγγελία σοκ: Σεξουαλική παρενόχληση 6χρονης σε δημόσιο νοσοκομείο (βίντεο)


Καταγγελία σοκ! Μητέρα καταγγέλλει ότι παρενόχλησαν σεξουαλικά την 6χρονη κόρη της καθώς νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο.Η μητέρα μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και τόνισε ότι το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στο δημόσιο νοσοκομείο της Νίκαιας.


Το περιστατικό, όπως το περιέγραψε η ίδια η μητέρα και μια γυναίκα που είδε μπροστά στα μάτια την την επίθεση στο 6χρονο παιδάκι πραγματικά προκαλεί σοκ.
Ξημερώματα, όπως περιέγραψαν οι γυναίκα, άγνωστο πως ο δράστης κατάφερε να εισχωρήσει στο νοσοκομείο και μάλιστα να φτάσει μέχρι τον θάλαμο των παιδιών. Όπως περιγράφει η γυναίκα που είδε το περιστατικό μπροστά στα μάτια της άνοιξε τα μάτια της και είδε έναν άγνωστο άνδρα με κατεβασμένο το παντελόνι πάνω από το μικρό παιδάκι, το οποίο μάλιστα φαίνεται πως είχε γδύσει από τη μέση και κάτω.
Η γυναίκα όπως ήταν φυσικό έβαλε τις φωνές, ενημερώθηκαν οι νοσηλευτές οι οποίοι κάλεσαν την ασφάλεια του νοσοκομείου, όμως ο άγνωστος άνδρας κατάφερε μέσα στη σύγχυση να διαφύγει. Το απίστευτο είναι ότι παρά την άμεση επέμβαση της ασφάλειας, παρά την άμεση ενημέρωση της αστυνομίας και παρά το γεγονός ότι η μητέρα έμεινε επί τρεις ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο μαζί με το παιδί της κανείς δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται. Κανείς, όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 δεν έδειξε ενδιαφέρον, κανείς δεν την πλησίασε και το χειρότερο είναι πως καταγγέλλει ότι όταν απευθύνθηκε στην αστυνομία άκουσε έκπληκτη πως πρέπει εκείνη να ασκήσει μήνυση, να πληρώσει και ένα παράβολο των 100 ευρώ για να κινηθεί η όποια διαδικασία.
Όπως είπε ο διοικητής του νοσοκομείου έχει διαταχθεί ΕΔΕ, ωστόσο πολλά είναι τα ερωτήματα για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και έτσι πολλοί αναρωτιούνται αν υπήρξε προσπάθεια κουκουλώματος...
Σε κάθε περίπτωση το περιστατικό σοκάρει. Ένα άγνωστος κατάφερε να περάσει απαρατήρητος σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και να απειλήσει ένα μικρό κοριτσάκι που νοσηλευόταν και κανείς υπεύθυνος ούτε μπόρεσε να τον σταματήσει, ούτε και να τον συλλάβει. Το παιδί σώθηκε χάρη σε μια γυναίκα που ήταν στο πλευρό του παιδιού της στο διπλανό κρεβάτι.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια: