Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Eδιωξαν κακήν κακώς τον "υπουργό Ντίλερ της ιδιωτικής ασφάλισης",Γιώργο Κατρούγκαλο,από το Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας (βίντεο)


Ένταση σημειώθηκε γύρω στις 6:30 το απόγευμα της Τρίτης στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας όταν προσήλθε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, βουλευτής Μεσσηνίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.


Στελέχη του ΠΑΜΕ εμπόδισαν την διεξαγωγή ενημερωτικής εκδήλωσης για το ασφαλιστικό. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και υπήρχε μεγάλη αναστάτωση.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας:

O Υπουργός Εργασίας, ως πολιτικό προσωπικό της εξουσίας του κεφαλαίου και με τη συναίνεση και υποταγή της πλειοψηφίας της Διοίκησης του εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, είχε το θράσος να παρευρεθεί μαζί με τους παρατρεχάμενους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ 1 και ΣΥΡΙΖΑ 2 σε στημένη συνάντηση επικοινωνιακού τύπου με ελάχιστους εργατοπατέρες για να ζητήσει, από την εργατική τάξη υπομονή, συναίνεση και υποταγή.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με την ανοχή του Προέδρου του εργατικού κέντρου, προσπάθησαν να εμποδίσουν τις συγκροτημένες δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της λαϊκής συμμαχίας να μπουν στην αίθουσα όπου θα μιλούσε ο Υπουργός.

Δεν τα κατάφεραν. Ύστερα από την δυναμική αντίσταση των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, σπάσαμε τις αστυνομικές αλυσίδες και μπήκαμε στην αίθουσα.

Ο Αντιπρόεδρος του εργατικού κέντρου και επικεφαλής του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας απευθύνθηκε στον Υπουργό λέγοντας:
«Υπουργέ Ντίλερ της ιδιωτικής ασφάλισης και των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου, βάλτο καλά στο νού σου.
Δεν σου επιτρέπουμε να μας θεωρείς Ηλίθιους.
Δεν έχουμε απορίες , γνωρίζουμε πολύ καλά τις προθέσεις σας.
Εμείς εδώ έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε .
Να οργανώσουμε τις δυνάμεις μας για την επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 12 Νοέμβρη.
Το ταξικό μας χρέος είναι στις 12 του Νοέμβρη να νεκρώσουμε τα πάντα .
Γι αυτό δεν σας επιτρέπουμε να μας καθυστερείτε με φλυαρίες, ότι ΔΗΘΕΝ διαπραγματεύεστε για μας.
Έχετε αναλάβει εργολαβικά να τελειώσετε το βρόμικο έργο πού ξεκίνησαν το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ η ΝΔ ,σε απόλυτη σύμπραξη με το ΠΟΤΑΜΙ τους ΑΝΕΛ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Την ίδια ημέρα (12 Νοέμβρη), που το συνδικαλιστικό κίνημα έχει προκηρύξει απεργία, εσείς διοργανώνετε στο Μέγαρο Μουσικής συνέδριο με θέμα :
«Ιδιωτική Ασφάλιση : Είναι θέμα πολιτικής ή ανάγκη». Κύριος Εισηγητής στο συνέδριο είστε ο ίδιος.
Γι αυτό αδειάστε μας τη γωνιά, μη μας ενοχλείτε.»

Ο πρόεδρος του ΕΚ αλλά και οι εργατοπατέρες επέμεναν να αφήσουμε τον Υπουργό να μιλήσει.Κάτω από την πίεση της πλειοψηφίας των παρευρισκομένων πού ήταν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, ο Υπουργός με την συνοδεία του αποχώρησαν από την αίθουσα.

Το ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ
Video:

http://www.tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom