Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Νέο ''πόθεν έσχες'' για Φλαμπουράρη,αφού είναι "λάθος" το παλαιό! – Καμία εξήγηση για μαύρα ταμεία (βίντεο)


Ο πρόεδρος της επιτροπής της Βουλής για το πόθεν έσχες, Γ. Βαρεμένος, αποκάλυψε πως ο Α. Φλαμπουράρης θα υποχρεωθεί σε νέα δήλωση, και ότι δεν έχει αρμοδιότητα να ελέγξει την καταγγελία του Θεοχάρη για μαύρα ταμεία στην εταιρεία του υπουργού Επικρατείας.

Σειρά αποκαλύψεων έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής της Βουλής για το πόθεν έσχες Γ. Βαρεμένος με δηλώσεις του στο Mega.

''Ο Αλέκος Φλαμπουράρης περιλαμβάνεται σε εκείνους που θα κάνουν πόθεν έσχες τώρα, με νέο έντυπο, και αυτό θα ελεγχθεί. Ζητήσαμε την έκθεση των ορκωτών λογιστών στο πόθεν έσχες που θα κάνει ο κ. Φλαμπουράρης. Η απόφαση είναι ο έλεγχος να γίνει κατά προτεραιότητα".


Μάλιστα ο Γιώργος Βαρεμένος θέλησε να εμφανιστεί ακόμα πιο.. προχωρημένος.
"Εγώ πλεονασματικά και με μια διάθεση να μην πέσει τίποτα κάτω αναφέρθηκα και σε μια ενδεχόμενη επισύναψη ισολογισμού από την πλευρά του κ. Φλαμπουράρη. Αυτό απ΄ό,τι με πληροφορούν δεν είναι στη δικαιοδοσία της Επιτροπής".

Για τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη ο Γ. Βαρεμένος είπε "ό,τι ήταν να υποβάλει το υπέβαλε. Για τον κ. Σταθάκη δεν υπάρχει πρόβλημα νέας ανάθεσης σε ορκωτούς λογιστές γιατί το έργο που είχαν αναλάβει οι ορκωτοί λογιστές περιελάμβανε το πόθεν έσχες του κ. Σταθάκη ενώ του κ. Φλαμπουράρη δεν το περιλαμβάνει".

Εντύπωση όμως προκάλεσε η ατάκα Βαρεμένου πως ''η Επιτροπή πόθεν εσχες της Βουλής δεν έχει αρμοδιότητα να ζητήσει εξηγήσεις αναφορικά με τις καταγγελίες του Χάρη Θεοχάρη για μαύρο ταμείο στην εργοληπτική εταιρεία του κυρίου Φλαμπουράρη''.

Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom