Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ταχυκαρδία έπιασε τον Στουρνάρα,όταν άκουσε ότι θα του κάνει μήνυση η Ραχήλ Μακρή

Πλάκα θα 'χει να τη βρει από δυο γυναίκες ο Γιαννάκης!

Μήνυση κατά του Γιάννη Στουρνάρα,που τρέμει ήδη από το φόβο του, προανήγγειλε η Ραχήλ Μακρή με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την πρωινή θύελλα στη Βουλή και την επιστροφή της από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου της ετήσιας έκθεσης του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

«Θυμίζουμε στον κ. Στουρνάρα ότι οι Γερμανοί εκτελούσαν τους
ταγματασφαλίτες όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν» λέει στην ανακοίνωσή της η Ραχήλ Μακρή κατηγορώντας ουσιαστικά τον Γιάννη Στουρνάρα ότι θέτει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα με τις προειδοποιήσεις του για ενδεχόμενο Grexit εάν δεν επέλθει συμφωνία με τους πιστωτές.

«Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές οφείλουν να διερευνήσουν την ύπαρξη ενδεχόμενου δόλου στο σύνολο των δηλώσεών που διακυβεύουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και υποκινούν άμεσα ή έμμεσα τους πολίτες σε πράξεις πανικού», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Ως εκπρόσωπος των πολιτών θα αναλάβω όλες τις θεσμικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που κρίνονται επιβεβλημένες για να στηρίξω την εθνική προσπάθεια χωρίς εκβιαστικά διλήμματα συμφωνιών που αποκλίνουν από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και στοχεύουν στην περαιτέρω φτωχοποίηση των πολιτών».

Δεύτερος γύρος την άλλη βδομάδα
Η Ραχήλ Μακρή, αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχουν ραντεβού με τον Γ. Στουρνάρα, την ερχόμενη εβδομάδα στην Επιτροπή Θεσμών, όπου έχει κληθεί να δώσει εξηγήσει για την υπογραφή του στον εξωδικαστικό συμβιβασμό της Siemens με το ελληνικό δημόσιο.

Αν και εφόσον ο κ. Στουρνάρας παραστεί, τότε το επόμενο επεισόδιο στο σήριαλ «Στουρνάρας» θα το δούμε σε δημόσια προβολή…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom