Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Μήνυση σε όσους πάνε στη συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» θα κάνει η Ραχήλ Μακρή!

Η Ραχήλ Μακρή, ετοιμάζεται να πάρει τα στοιχεία όσων βγουν από το σταθμό του metro με προορισμό την συγκέντρωση

του Νίκου Ζαχαριάδη
Την τύχη του Γιάννη Στουρνάρα θα έχουν όσοι ομοϊδεάτες του τολμήσουν να εμφανιστούν στην συγκέντρωση της πλατείας Συντάγματος, που στρέφεται ενάντια στην κυβέρνηση και τις υποδεικνύει τι να κάνει.


Την κατηγορία της «Διασάλευσης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» θα αντιμετωπίσουν όσοι εμφανιστούν στη διαδήλωση με το επαίσχυντο και δόλιο σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη», που αμφισβητεί ευθέως την εντολή του Ελληνικού λαού.

Σύμφωνα με τη Ραχήλ Μακρή, τέτοιες εκδηλώσεις που υποστηρίζουν επικίνδυνες απόψεις και συντάσσονται απροκάλυπτα με τον υπόδικο Γιάννη Στουρνάρα, είναι επικίνδυνες αφού μπορεί να παρασύρουν τους πολίτες σε σύγκριση με την ορθή άποψη του ΣΥΡΙΖΑ. Και επειδή οι πολίτες είναι – πάντα σύμφωνα με την κα Μακρή – ηλίθιοι, δεν είναι σίγουρο ότι μπορούν να επιλέξουν τη σωστή.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής Κοζάνης, «οι Γερμανοί εκτελούσαν τους ταγματασφαλίτες όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν» και ζητεί από τις εισαγγελικές αρχές να διερευνήσουν την ύπαρξη ενδεχόμενου δόλου εκ μέρους των συγκεντρωμένων που «διακυβεύουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και υποκινούν άμεσα ή έμμεσα σε πράξεις πανικού».

Από νωρίς το απόγευμα, η Ραχήλ Μακρή, έχει εγκατασταθεί σε κομβικό σημείο της πλατείας Συντάγματος, στην έξοδο του σταθμού του metro, έτοιμη να καταγράψει σε ένα μεγάλο βιβλίο τα ονόματα όσων προσέλθουν.

Οι διωργανωτές της εκδήλωσης πάντως, συμβουλεύουν όσους συμμετάσχουν στη συγκέντρωση ότι πρέπει να έχουν πάει τουαλέτα, αφού η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει κλείσει τις τουαλέτες της Βουλής. Επίσης, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος, εκτάκτως σήμερα, το κτίριο του κοινοβουλίου δεν θα είναι ανοικτό στους πολίτες, επειδή έχουν σφουγγαρίσει.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom