Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μούρτης


Έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Μούρτης.
Ο Βασίλης Μούρτης ήταν από τους συντάκτες που κάλυπταν εδώ και πολλά χρόνια το πολιτικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα αυτό του ΠΑΣΟΚ,εργαζόταν στο ΑΠΕ και είχε δική του ιστοσελίδα.

Γεννήθηκε το 1953 στην Αμφιλοχία και μπήκε από νωρίς στον
επαγγελματικό στίβο, έχοντας χάσει στην εφηβεία τον πατέρα του.

Σπούδασε στη Σιβιτανίδειο και εργάστηκε αρχικά ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες Αγωνιστής και Εξόρμηση. Το 1982 εντάχθηκε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αργότερα συνεργάστηκε και με την ΕΡΤ 3, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε φτιάξει δικό του ενημερωτικό site.

Ο Βασίλης Μούρτης,που αφήνει πίσω του δύο παιδιά, τον Θοδωρή και τη Νεφέλη,ήταν από τους πλέον αγαπητούς και ικανούς δημοσιογράφους,με ήθος και εντιμότητα.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τον θάνατο του Βασίλη Μούρτη:
«Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Βασίλη Μούρτη, ενός ανθρώπου με πολύχρονη προσφορά στο δημοσιογραφικό λειτούργημα, συμμετοχή και παρουσία στους αγώνες της Δημοκρατικής Παράταξης. Με ανήσυχο πνεύμα, δυναμική φωνή και ευθύβολη γραφή κάλυψε επί πολλά χρόνια το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ, στοχεύοντας στην ορθή και αντικειμενική ενημέρωση. Θα μας λείψει ως φίλος και ως δημοσιογράφος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom