Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ας πει κάποιος στον κύριο Πανούση ότι αυτός είναι υπουργός Δημόσιας Τάξης - Ξαναβάζει φωτιά με νέα δήλωσή του

"Οι καταλήψεις γύρισαν μπούμερανγκ στην κυβέρνηση"
"αν δεν.... πολύ γρήγορα θα εκφυλιστούν και οι αξίες της Αριστέρας"

Δύο μόνο μέρες μετά το άρθρο-βόμβα του Γιάννη Πανούση στην εφημερίδα «Τα Νέα», που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επανέρχεται σήμερα στο θέμα των καταλήψεων και τη στάση της Αριστεράς.

Μιας αριστεράς που ένα μέρος της βρίσκεται στην Κυβέρνηση,
της οποίας και ο ίδιος είναι μέλος και μάλιστα ο καθ' ύλην αρμόδιος!!!

Σε δήλωσή του λοιπόν στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο κύριος Πανούσης αναφέρει: «Οι καταλήψεις- οι οποίες όταν δεν έχουν συμβολικό χαρακτήρα, άρα μικρή διάρκεια και κυρίως όταν δεν έχουν σαφές αίτημα- συνιστούν μια παθογένεια της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Μια ανομική διεκδίκηση του τύπου 'όλα επιτρέπονται', 'όλα είναι δικαίωμα', 'νόμος είναι το δίκιο του καταληψία' που δυστυχώς έγινε μέρος μιας πολιτικοκοινωνικής πραγματικότητας».

Ο αναπληρωτής υπουργός τονίζει στην ίδια δήλωση ότι «η Αριστερά δεν αντελήφθη ότι αυτή η λογική και πρακτική είναι αυτεπίστροφον όπλο (γνωστό ως μπούμπερανγκ) και ότι τις περισσότερες φορές δεν έχει καμία σχέση με κοινωνικά κινήματα και συνταγματικά δικαιώματα αλλά με βίαιη επιβολή της όποιας ομάδας όχι στην κυβέρνηση αλλά στη Δημοκρατία».

«Αν δεν μπούνε κανόνες και όρια τότε πολύ γρήγορα θα εκφυλιστούν και οι αξίες της Αριστέρας», καταλήγει ο κ. Πανούσης.

Σχόλιο Ζείδωρον:
Να μας συγχωρείτε πολύ κύριε καθηγητά,αλλά οι διαπιστώσεις,οι σχολιασμοί και οι μπηχτές γίνονται κι από μας τους απλούς πολίτες,παρατηρητές και ανθρώπους που υφίστανται περισσότερο από σας τις συνέπειες των καταλήψεων και δη των τελείως άσκοπων.

Ομως κατά τραγική σύμπτωση εσείς,που στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ τον Οκτώβρη που μας πέρασε είχατε δηλώσει:«Στα "παπαγαλάκια" της Αγίου Κωνσταντίνου έχω να πω ότι μετά τη ΔΗΜΑΡ, θα πάω σπίτι μου»!,ναι τότε που τα χώνατε στον Κυρ Φώτη,τώρα βρίσκεστε στη θέση του υπουργού της Δημόσιας Τάξης κι ο κλήρος πέφτει σε σας να αντιμετωπίσατε το πρόβλημα των καταλήψεων κι ας έχουν "αριστερές" ρίζες... εκτός εάν...

Εκτός εάν κατέχετε μία θέση διακοσμητική,αν σας έχουν περιορίσει τις αρμοδιότητες και δεν έχετε κανένα λόγο στις αποφάσεις,οπότε πάρτε το καπελάκι σας επιστρέψτε στο πανεπιστήμιο και γράψτε επιφυλλίδες με την άνεσή σας...

Δεν λέμε πως έχετε άδικο σε όσα λέτε ή γράφετε... λέμε ότι είναι δικιά σας αρμοδιότητα να δώσετε λύσεις...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λεω,πρωτον ,οτι δεν λυπαμαι ουτε στο ελαχιστο τον Συριζα,γιατι ηξερε τι "αγοραζε'',πλεον δεν μπορω να πω οτι λυπαμαι και τον λαο μας,και αυτος ας προσεχε,και τριτον,να κατσω να μου κανει μαθημα ,και ο Πανουσης,για την αριστερα...συγνωμη κι'ολας,πρεπει να ειμαι και πολυ μαζοχα!! Και επειδη δεν ειμαι,ουτε καν λιγο,ξαναλεω.....''αντε κυριε ταδε μου,σπιτι σου,να γραψεις και τα βιβλια σου,με ησυχια,και ασε τα ζοριλικια,για τους μπαρουτοκαπνισμενους!!
Αμα καταλαβουε ως λαος,οτι δεν γινεται,πρωτα να καταστρεφουμε,και μετα να τρεχουμε να επιδιορθωνουμε...εε,τοτε εχουμε και ελπιδες για ανασες αξιοπρεπειας,και για δικαιη διακυβερνηση της χωρας. Ας ετοιμαστουμε και για πιο ασχημα φαινομενα!Μην ξεχνουμε,τα γεροντια μας,επι σοσιαλισμου του Σημιτη,εδαρησαν!!!!Ηρθε τωρα και ο ετερος Καππαδοκης να μας μαθει τι εστι...αριστερα!!Τι τον κοιταμε...ηθελα να 'ξερα!!

Read more: Go to TOP and Bottom