Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Για γέλια ή για κλάματα; "Μας έκλεψε τα συντριβάνια ο Δήμος Αγρινίου"! - Διαψεύδει ο Αντιδήμαρχος,αλλά δεν υπόσχεται επαναλειτουργία τους


Αυτό κι αν είναι ανήκουστο!!!
Εκεί που μας χρώσταγε ο Δήμος Αγρινίου τώρα μας κλέβει κιόλας!!!

Συνεργεία με εντολή του Δήμου Αγρινίου αφαίρεσαν τους μηχανισμούς και τους πίνακες ηλεκτροδότησης απ;o δυο συντριβάνια στο Παναιτώλιο που ήδη λειτουργούσαν.

Το ένα ήταν στην είσοδο του χωριού και το άλλο στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού Αγίας Τριάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εν ενεργεία συντριβάνια του Παναιτωλίου λεηλατήθηκαν από τον Δήμο για να συντηρηθούν τα συντριβάνια που βρίσκονται στην πόλη του Αγρινίου.

Ανάστατοι οι κάτοικοι του Παναιτωλίου μιλούν για μια διοίκηση του Δήμου που λειτουργεί αυθαίρετα και με σχεδιασμό "αποφασίζουμε και διατάζουμε".

Απαιτούμε άμεσα την επιστροφή των τμημάτων των συντριβανιών στο Παναιτώλιο και επαναλειτουργία τους.
http://panaitolionews.blogspot.gr/

Αλεξόπουλος και Ντζούρβας μιλούν για αυθαίρετη ενέργεια του Αντιδημάρχου

Με ανακοίνωση του προς το PanaitolioNews ο Δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Γεώργιος Αλεξόπουλος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παναιτωλίου Λουκάς Ντζούρβας δηλώνουν
πως ποτέ δεν ενημερώθηκαν ότι ο Δήμος Αγρινίου σκόπευε να "λεηλατήσει" τα συντριβάνια στο Παναιτώλιο, αλλά και ούτε ποτέ πέρασε το συγκεκριμένο θέμα προς έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου.

Αυθαίρετα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Αγρινίου προέβη στην συγκεκριμένη ενέργεια χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν, ούτε κάν τον ίδιο τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.
Γίνονται επαφές ( καταλήγει ο κος Αλεξόπουλος και κος Ντζούρβας ) για την επαναλειτουργία των συντριβανιών.

Το PanaitolioNews καλεί όλους τους συλλόγους του Παναιτωλίου να αντιδράσουν και να πιέσουν για την επιστροφή των τμημάτων των συντριβανιών που αυθαίρετα αφαιρεθηκαν και την επαναλειτουργία τους.
http://panaitolionews.blogspot.gr/
μέσω NEWSPRESSAGRINIO

H απάντηση Καλαμπαλίκη για τα συντριβάνια του Παναιτωλίου

Στις έντονες διαμαρτυρίες πολιτών και αιρετών της Δημοτικής Ενότητας Παναιτωλίου για την αφαίρεση των μηχανισμών από τα συντριβάνια απαντά ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Ανδρέας Καλαμπαλίκης .

Πιo συγκεκριμένα ο κ.Καλαμπαλίκης υποστηρίζει ότι οι μηχανισμοί σε καμιά περίπτωση δεν θα χρησιμοποιηθούν σε συντριβάνια του Αγρινίου μιας και είναι προβληματικοί στη λειτουργία τους και γι αυτό τον λόγο αφαιρέθηκαν και εστάλησαν στην Αθήνα για να επισκευασθούν και να συντηρηθούν.

Μάλιστα όπως δήλωσε υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην επανορθώνεται η ζημιά και ενδεχομένως να υπάρχουν και σκέψεις για αγορά νέων μηχανισμών προκειμένου να λειτουργήσουν εκ νέου τα συντριβάνια στο Παναιτώλιο.

Βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί κι από το κόστος που κατά τον κ.Καλαμπαλίκη μπορεί αυτό τον καιρό να είναι απαγορευτικό για τα οικονομικά του Δήμου Αγρινίου.
http://www.agriniotimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom