Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

"Πυρ ομαδόν" από ΣΥΡΙΖΑ κατά Πανούση για το άρθρο του στα ΝΕΑ: Είσαι υπουργός όχι σχολιαστής! (βίντεο)

Γιάννη θα τον λένε αυτόν που θα ανοίξει πρώτος την πόρτα;

Ομαδικά πυρά εξαπολύθηκαν από τον Ν. Φίλη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, τον υπ. Παιδείας Α. Μπαλτά,τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο και τη Ραχήλ Μακρή κατά του Γ. Πανούση για το άρθρο του για τα επεισόδια και την Αστυνομία που φέρει τον τίτλο:"ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ;"

''Είναι υπουργός και όχι σχολιαστής'', ''Ο Πανούσης να ζητήσει
συγγνώμη'' και ''κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τα ΜΑΤ'' είναι μερικές από τις βολές που δέχεται από "συντρόφους" του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη,Γιάννης Πανούσης,για το άρθρο του,βόμβα-παραίτηση(;),που τα Νέα επέλεξαν να το βάλουν κεντρικό θέμα στην πρώτη τους σελίδα σήμερα.

Όσοι από τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται από το πρωί στα τηλεοπτικά παράθυρα επιτίθενται κατά του Γ. Πανούση.

''Ατόπημα το άρθρο, ο κ. Πανούσης είναι υπουργός κι όχι σχολιαστής'' δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.



Δηλητηριώδες ήταν το σχόλιο του υπουργού Παιδείας Α. Μπαλτά,που δήλωσε στο Mega: Κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τα ΜΑΤ.


Αμέσως μετά ακολούθησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή.


''Η άποψη μου είναι ότι ο κ. Πανούσης είναι υπουργός κατ΄αρχήν και δεν είναι σχολιαστής. Θεωρώ, λοιπόν ότι θα πρέπει να ζητήσει από κάποιους συγγνώμη και είναι, βέβαια, προσωπική μου άποψη αυτή, πολιτική. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει απόψεις στη Δημοκρατία, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μια θέση θεσμική και μάλιστα πολύ σημαντική, επομένως δεν μπορεί να είναι σχολιαστής ο κ. Πανούσης''.

Τι απαντά ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος στο άρθρο Πανούση



Και μια φωνή συμπαράστασης!Τζάκρη: Συμφωνώ με τον Πανούση

Με τη θέση του Γιάννη Πανούση, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην εφημερίδα «Τα Νέα», συντάσσεται η Θεοδώρα Τζάκρη με δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Το αυτονόητο λέει κατά την άποψη μου», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας την αντίθεσή της στην άποψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου αναφορικά με την εισβολή της ομάδας των αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής.



Ολόκληρο το άρθρο του Γιάννη Πανούση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom