Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ληστεία για γέλια και για κλάματα στα Γιάννενα - Συνελήφθη ο δράστης αφού ήδη είχε καταθέσει τη λεία σε λογαριασμό του


Στην συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Χαριλάου Τρικούπη στα Γιάννενα,συνέλαβαν το μεσημέρι οι αστυνομικοί,τον δράστη της πρωινής ένοπλης ληστείας στο υποκατάστημα της Γενικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,οι άνδρες του τμήματος ασφαλείας Ιωαννίνων,αφού αναγνώρισαν από το βίντεο τον δράστη της ληστείας,είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση το σπίτι του,αλλά και τα συγγενικά του πρόσωπα.
Έτσι,τον εντόπισαν σε κατάστημα επί της οδού 28ης Οκτωβρίου,στο οποίο εργάζεται η γυναίκα του και τον συνέλαβαν.

Ο άνδρας ο οποίος εισέβαλε στο υποκατάστημα της Γενικής Τράπεζας,στην οδό Κρυστάλλη 7 στα Γιάννενα το πρωί,δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή γνώριζαν την ταυτότητά του,από το βίντεο που είχαν στην διάθεση τους.

Σύμφωνα με όσα είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας της τράπεζας,επρόκειτο για άνδρα 40 περίπου ετών,ο οποίος έπιασε μια γυναίκα υπάλληλο από τα μαλλιά και με την απειλή μαχαιριού,κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό περίπου 8.000 ευρώ και ο οποίος αναγνωρίστηκε αμέσως και αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές!!!

Ένα από τα κωμικοτραγικά στοιχεία της υπόθεσης,είναι ότι εν τω μεταξύ ο δράστης,είχε κατέθεσει τα χρήματα της ληστείας,σε τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτει!!!
http://epirusgate.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom