Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΘΕΛΕΙ Η ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ - Ο γιος του τέως με την εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα!!!

Η οικογένεια του Κοκού δεν εγκαταλείπει τα βαφτιστήρια της...
Δεν μας φτάνουν όλοι οι άλλοι μπαίνουν και οι βασιλικοί στο παιχνίδι...
Καημένε Ελληνα πόσους πληρώνεις για να δουλεύουν εις βάρος σου!
Ζείδωρον
από το http://epirusgate  πληροφορηθήκαμε τις υψηλές αφίξεις στην πόλη των Ιωαννίνων χτες το βράδυ,στη συνέχεια διαβάσαμε περισσότερα από τον Βασίλη Χήτο στο Fimotro.

Το γιο του τέως βασιλέα Κωσταντίνου(Κοκού),Νικόλαο,φιλοξενεί στα Γιάννενα η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας,βουλευτής Ιωαννίνων Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,o Νικόλαος Γλύξμπουρκ και η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ,έφτασαν μαζί με την Άννα Ασημακοπούλου χθες βράδυ στα Γιάννενα με την πτήση 808 της Ολυμπιακής Αεροπορίας.Αμέσως κατευθύνθηκαν στο σπίτι της βουλευτού στην Αμπελιά Ιωαννίνων και λίγη ώρα αργότερα,απόλαυσαν το κρασί τους σε γνωστό wine bar,στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.,όπου κ. Ασημακοπούλου και η παρέα της έμειναν μέχρι αργά...

Για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρουμε πως η εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος,διαθέτει και αμερικανικό διαβατήριο, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη,έχει νονά την... Αννα-Μαρία και νονό τον τέως!Τη βάφτισαν μάλιστα στη Ρώμη!
Φαίνεται όμως ότι ο Κοκός δεν εγκαταλείπει τα "γαλάζια" βαφτιστήρια του...

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος


Aφού την απολαύσαν οι συνδαιτυμόνες της στη Συγγρού, με βαθύ κόκκινο ταγεράκι στο πάνελ κατά την συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ και αφού με το περισπούδαστο ύφος αλλά και με νεύματα προς το κοινό έδειχνε να υπερηφανεύεται για τους μύδρους που εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός προς την άκρα δεξιά αλλά και την αριστερά, η βαφτιστήρα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, κατέφθασε για Σ/Κ χθες βράδυ κιόλας στα Ιωάννινα για να προϋπαντήσει τον πρίγκιπα Νικόλαο με την πανέμορφη σύζυγό του Τατιάνα.

Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, βέβαιη πως πλέον το πολίτευμα και οι δημοκρατικοί θεσμοί δεν κινδυνεύουν από Βασιλοχουντικούς, ακρο-αριστερούς κτλ αλλά προστατεύονται από την κυβέρνηση «τιμωρό» πήρε το βραδινό αεροπλάνο και αφίχθησαν όλοι μαζί στην πόλη όνειρο. Μάλιστα το βράδυ η Βουλευτής συνέφαγε με το πριγκιπικό ζεύγος και πήγε για ποτό στο μπαρ «Σύγκλητος» στην καρδιά της πόλης.

Και όλα αυτά την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές περί δημιουργίας νέου κόμματος με πρωτεργάτη τον υιό του τέως, Νικόλαο ο οποίος προετοιμάζει το έδαφος και για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. Μάλιστα ο Σερ Σταύρος Ψυχάρης, προανήγγειλε από την Σίβυλα του Βήματος ότι ο νεαρός επιχειρηματίας Νάσος Θανόπουλος στενός φίλος του πρίγκιπα Νικόλαου ετοιμάζει και ένα σούπερ-ντούπερ event υποδοχής του πριγκιπικού ζεύγους στην Αθήνα.
http://fimotro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom