Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ο Σαμαράς ανοίγει την πόρτα της κόλασης

Του Σταύρου Βιτάλη
Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου. 

Με επιλογές κατ’ εντολήν, από τα διεθνή fora της Νέας Τάξης, ο ελέω ΤΡΟΙΚΑΣ, ΔΝΤ «πρωθυπουργός της Ελλάδας» Αντώνης Σαμαράς, συντονίζεται από ότι όλα δείχνουν με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ο οποίος πλέει πια πλησίστιος, προς στην πλήρη κατάργηση του Habeas Corpus. Των θεμελιωδών δηλαδή αρχών, των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των ατομικών του ελευθεριών.

- Μια υπόθεση η οποία – επίσης – ορίσθηκε από την αρχαιοελληνική σκέψη, και έφθασε μέχρι τον 18ο αιώνα με τους τελευταίους διαποτισμένους με το πνεύμα του Αριστοτέλη φιλοσόφους, Λοκ και Χιουμ.

- Μια υπόθεση για την κατάκτηση της οποίας, η ανθρωπότητα οδηγήθηκε σε εκατόμβες και σε ποταμούς αίματος.

- Μια υπόθεση που υποτίθεται ότι ξεκαθαρίστηκε οριστικά από τον 12ο και 13ο αιώνα στην Αγγλία, με την θεσμοθέτηση της Μagna Carta, και την οριοθέτηση του Habeas corpus.

- Μια υπόθεση την οποία υποστήριξαν μεγάλες μορφές της Ευρωπαϊκής διανόησης όπως ο Ρουσώ, ο Βολταίρος, ο Ντιντερό, ο Λοκ, ο Χιούμ, ο Ντιούι κλπ, και η οποία απαγόρευε - επιτέλους - τις διαδικασίες των αυθαίρετων συλλήψεων και κρατήσεων. Και την υποχρέωση άμεσης προσαγωγής των συλλαμβανομένων προς δικαστική κρίση. Διαδικασίες που για εκατονταετηρίδες ακολουθούσε, η θνήσκουσα φεουδαλική Ευρώπη του Μεσαίωνα και των σκοτεινότερων εποχών της ιστορίας της.

- Τέλος μια υπόθεση που έθεσαν σε αμφισβήτηση μετά τον 18ο  αιώνα ο Χέγκελ και τα νεοχεγκελιανά δόγματα, οδηγώντας την ανθρώπινη κοινωνία στη λογική «της ανωτερότητας της συλλογικής υπόστασης έναντι των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων». Στους γνωστούς δηλαδή –ισμούς: Φασισμούς, Ναζισμούς, Κομμουνισμούς, Σοσιαλισμούς, Νεοφιλελευθερισμούς κοκ.

Είχαμε προειδοποιήσει με την – φαινομενικά καλώς καμωμένη – επιλογή, της καταστολής των εγκληματικών πράξεων της νεοναζιστικής ΧΑ, πως «κάτι πολύ σκοτεινό κρύβεται, πίσω από τις αποφάσεις Σαμαρά».

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το… μελάνι, και τα πράγματα άρχισαν να «ξεκαθαρίζουν».

Ο Σαμαράς, με τις εντολές που πήρε από τα fora και τα lobbies, της Νέας Υόρκης και της Ουάσινγκτον, συντονίζεται πια πλήρως με τον Μπαράκ Ομπάμα και τα πραγματικά αφεντικά των ΗΠΑ, τη FED και τις ιδιωτικές τράπεζες που την ελέγχουον. Προχωράει ασυγκράτητος πια, προς πλήρη κατάργηση ακόμη και των θεμελιωδών αρχών - του ήδη κουρελιασμένου από τον προκάτοχό του ΓΑΠ - ελληνικού Συντάγματος. Ανακαλύπτοντας τη "συλλογική ευθύνη", καταργώντας το Habeas Corpus, και ακολουθώντας κατά βήμα τον Αμερικανό Πρόεδρο, ο οποίος με τη σειρά του, έχει πια επιλέξει με κάθετο τρόπο, τον δρόμο της σύγκρουσης του με την αμερικάνικη κοινωνία, με τις Πολιτείες και τις τοπικές κοινωνίες, μετατρεπόμενος αργά αλλά σταθερά σε δικτάτορα. Προχωρώντας σε πράξεις «νομοθετικού περιεχομένου», καταργώντας σχεδόν στο σύνολό του, το αμερικανικό Σύνταγμα. Γέννημα των Πατέρων της Αμερικανικής Επανάστασης και Δημοκρατίας, λατρών της Αρχαίας Ελληνικής Σκέψης, Madison  και Jefferson.

Από την πλευρά της, η «εξυπνακίστικη και πολυλογού» αριστερά του Τσίπρα, τώρα δείχνει να κατάλαβε πως με  τις «μαγκιές» και τους «ψευδοτσαμπουκάδες» της, με το «πολύ λάδι και καθόλου ζύμη», δεν της προκύπτουν τα «ροζουλί κουκιά», στα οποία τόσο πολύ είχε ποντάρει για να πάρει την διαχείριση της κρίσης στα χέρια της. Για να αρπάξει και αυτή κανά ξεροκόμματο δηλαδή, και όχι να οδηγήσει την κοινωνία στη λύτρωσή της από το σάπιο και διεφθαρμένο κομματικό κράτος, του οποίου ήταν και παραμένει συνεργός και συνένοχη.

Κατά τα άλλα, και με τους δραματικούς ρυθμούς που εξελίσσονται τα πράγματα, κουραστικά να αναφερθούμε και πάλι στο Λαό, ο οποίος δεν προλαβαίνει πια, όχι να αντιδρά, αλλά ούτε καν να ερμηνεύει τις εξελίξεις.

- Κουραστικά να αναφερθούμε και πάλι στις συντεχνίες που ακόμη επιμένουν στον «χαβά τους».

- Κουραστικά να αναφερθούμε και πάλι στα υπόλοιπα κόμματα, που επιμένουν να «φιλοκαλούν μετ’ ευτελείας», στα κανάλια των εργολάβων.

- Κουραστικά να αναφερθούμε και πάλι στα περιθωριακά λαμόγια και τα σούργελα που μοιράζουν δισεκατομμύρια και λύσεις για πάσαν νόσον.

Αλλά και να προειδοποιήσουμε για μια ακόμη φορά, πως όλα δείχνουν ότι ο Σαμαράς αποφάσισε κατ’ εντολήν, να ανοίξει τις πόρτες της κόλασης. Και πως αυτά που μας φαίνονται τώρα δύσκολα, (ανεργία, ανέχεια, εξαθλίωση, πείνα κλπ), θα μας φαίνονται αστεία σε λίγο μόλις καιρό.

Εκτός λοιπόν του «ο Θεός να βάλει το χέρι του», και για να πράξουμε το ιστορικό μας καθήκον και χρέος, για μια ακόμη φορά, θα καλέσουμε τον Ελληνικό Λαό, να πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του. Καλώντας τον παράλληλα να προχωρήσει στη μοναδική του διέξοδο, στη μοναδική του λύση.

ΛΑΕ: ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ.

ΛΑΕ: ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΙΕΞΟΔΟΣ.

ΛΑΕ: ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 


«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom