Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Γιατί εξαφανίστηκε σήμερα η λαλίστατη βαφτισιμιά του... "Κοκού", Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου;

Ποιος θα αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες;

Ελεύθερα κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποφυλακιστεί και αυτός σε λίγη ώρα. 

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην κυβέρνηση. Οι άνθρωποι μιλάμε είναι επικίνδυνοι και ικανοί να πετύχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούσαν.

Αλήθεια ποιος θα αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες στο ενδεχόμενο
της ηρωοποίησης του Κασιδιάρη, ο οποίος πριν λίγο ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για το δήμο της Αθήνας; 

Μόνη λύση οι παραιτήσεις!!! Για τον Σαμαρά, τον Δένδια και τη Γιαννιώτισσα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου που βιάστηκε χθες να βγει στα ΜΜΕ και να "κάνει παιχνίδι" πάνω στην
διαγραφή του... υποψήφιου βουλευτή στη Β' Αθήνας και διακεκριμένου ποινικολόγου Παύλου Σαράκη από τη Ν.Δ.

Σήμερα έλαμψε με την απουσία της και δε σχολίασε ούτε τη μη προφυλάκιση των νεοναζί, ούτε την ουσιαστική δικαίωση του Παύλου Σαράκη, ο οποίος ήδη από το πρωί ξεμπροστιάζει τους... ανεπάγγελτους στη Ν.Δ. που βιάστηκαν να τον διαγράψουν, εν την απουσία μάλιστα του προέδρου της Ν.Δ. στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επίκειται ανακοίνωση-καταπέλτης από το Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας κατά της απαράδεκτης διαγραφής Σαράκη από τη Ν.Δ. Αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε δικηγόρου είναι η υπεράσπιση του κάθε κατηγορούμενου, άσχετα εάν διαφωνεί με τα πιστεύω και τις πράξεις του!

Μετά το απόλυτο φιάσκο της Ν.Δ. μόνη λύση είναι οι παραιτήσεις. Σαμαράς, Δένδιας και Ασημακοπούλου θα τολμήσουν; Έχουν το σθένος να κάνουν την αυτοκριτική τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους; Ή μήπως θα συνεχίσουν να κρύβονται και να... "λάμπουν" διά της απουσίας τους; Για να δούμε...
http://epirusgate.blogspot.gr/

Σχόλιο Ζείδωρον:Αγαπητοί φίλοι του epirusgate η κοπέλα μπορεί να εξαφανίστηκε μετά την έκδοση της απόφασης,αλλά πρωί πρωί είχε πιάσει στασίδι στη Δημόσια τηλεόραση του Καψή!
Μην την αδικήσουμε,το 'βγαλε και σήμερα το ψωμί της καθώς μαζί με το αστέρι του ΠΑΣΟΚ από την Μεσσηνία,την κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου,είχαν βαλθεί να μας πείσουν για την σταθερότητα και τα βήματα ανάπτυξης που κάνει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Απ' ότι φάνηκε ούτε τους δημοσιογράφους δεν έπεισαν τελικά...
Προφανώς τα κορίτσια ζούνε σ' άλλη χώρα η σε χρυσό κλουβί για να μην βλέπουν τα χάλια της αγοράς και την εξαθλίωση των Ελλήνων.
Οσο για τις παραιτήσεις που ζητάτε,λάθος πόρτες χτυπάτε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom