Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Σκηνές Φαρ Ουέστ τα ξημερώματα στο Παγκράτι - Τραυματίας 23χρονος από πυροβολισμούς


Σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νοσηλεύεται στο Γεννημάτα 23χρονος που τραυματίστηκε από πυροβολισμούς μεταξύ θαμώνων Μπαρ τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παγκράτι.

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο το περιστατικό να ξεκίνησε από διένεξη μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, χωρίς ακόμη τίποτε να είναι επιβεβαιωμένο.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις έξι το πρωί έξω από νυχτερινό μαγαζί στη λεωφόρο Υμηττού (στον αριθμό 128) στο Παγκράτι.

Κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ θαμώνων,οι οποίοι βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους, ο νεαρός τραυματίστηκε από πυρά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες,δεν είναι σαφές εάν προσπάθησε να επέμβει για να χωρίσει τους διαπληκτιζόμενους ή εάν χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γεννηματά και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του είναι σοβαρή. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δέκα προσαγωγές.

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση για εγκλήματα βίας σε αθλητικούς χώρους. Στην περιοχή έχουν καταγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν σοβαρά περιστατικά οπαδικής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom