Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ο φασισμός (και) στα χωράφια! Η Ατζέντα 21, είναι εδώ!

Του Σταύρου Βιτάλη, 
Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Δεν πα να «χτυπιέται» το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν πα να καλεί εδώ και 4 χρόνια ο Συνεταιρισμός Αλληλέγγυον σε συστράτευση απέναντι στη Monsanto, το Codex Alimentarius, την  Agenta 21, δεν πα να καίγεται το σύμπαν, ελάχιστοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν πως ο φασισμός πια, στη σκοτεινότερή του μορφή, σε αυτή της Νέας Τάξης, είναι εδώ! Ελάχιστοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν πως ο φασισμός δεν χτυπιέται με κλαψούρες, με περιφορές επιταφίων/διαδηλώσεων, με φληναφήματα, με τσαμπουκάδες, με αριστεροδέξιους μεσσίες και σωτήρες.

Από ένα σύστημα παχύδερμο που δεν «ιδρώνει το αφτί του», εντός των επομένων ημερών, με εντολή της Τρόϊκας και το ΔΝΤ, ψηφίζεται στο πλαίσιο της εφαρμογής της Ατζέντας 21 και στο ελληνικό κοινοβούλιο, η φορολόγηση των καλλιεργούμενων εδαφών. Των ελάχιστων δηλαδή και κυρίως ηλικιωμένων και υπερηλίκων αγροτών, που απέμειναν στην περιφέρεια, και κρατούν τα χωράφια τους. Κρατώντας παράλληλα τα απομεινάρια της σακατεμένης πρωτογενούς, αγροτικής παραγωγής.

Οι αντιδράσεις μέχρι στιγμής από τα «θεσμοθετημένα», κομματικά κυρίως όργανα των αγροτών, ελάχιστες έως χλιαρές και τυπικές. Έτσι για νάχουνε να λένε, έτσι για να ρίχνουνε στάχτη στα μάτια του ταλαίπωρου αγρότη.

Την ίδια ώρα, από τους «σωτήρες» που κατοικοεδρεύουν στα αριστεροδέξια έδρανα της Βουλής, μέχρι τους «μεσσίες» της αριστεράς και της προόδου που θάρθουν να μας σώσουν, τη «χρυσαυγιάδα» που καλά κρατεί στα λυματοκάναλα, αλλά και τα διάφορα σούργελα και τους επαναστάτες του πληκτρολογίου που καλούν τους πάντες από τον καναπέ τους «να επαναστατήσουν», η χώρα παρουσιάζει την εικόνα του χάους και της πλήρους της διάλυσης.

Δεν θα αναφερθούμε για εκατομμυριοστή φορά στην Ατζέντα 21. Εμείς του Πατριωτικού Μετώπου, του Συνεταιρισμού Αλληλέγγυον και της Ελληνικής Τράπεζας Σπόρων, έχουμε κάθε λόγο να κοιμόμαστε ήσυχοι, πράττοντας διαρκώς και ανελλιπώς – και μάλιστα εδώ και δεκαετίες -  το καθήκον μας, απέναντι σε όλα αυτά τα σκουπίδια που γέμισε ο τόπος.

Με τις δικές μας δυνάμεις, μικρές ή μεγάλες, εντός των επομένων εβδομάδων, μετά από μια τιτάνια και εργώδη προσπάθεια, εφαρμόζουμε την περαιτέρω αλλαγή της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας, την οποία εδώ και μερικά μόλις χρόνια δρομολογήσαμε.

Από την άλλη εβδομάδα, νταλίκες του Κινήματος, φορτωμένες από διάφορα σημεία του κόσμου, από τη Μεσοποταμία, την Ελβετία, την Γερμανία, τη Βαλτική, την Τσεχία, την Σλοβακία, θα κουβαλήσουν και θα διανέμουν τον αρχαίο σπόρο, για να σπαρθεί όχι σε ένα, όχι σε δύο, αλλά σε 30.000 στρέμματα. Έναν σπόρο με ιστορία 12.000 ετών, που παράγει το καλύτερο ψωμί, που δίνει σημαντικότατο οικονομικό κίνητρο για τον αγρότη μας, στη διεθνή αγορά.

Με ανιδιοτέλεια, με επίγνωση της ευθύνης μας απέναντι στο Λαό μας, απέναντι στις γενιές που έρχονται, σχηματίζουμε την σαφή γραμμή μάχης απέναντι στη Monsanto, το Codex Alimentarius, την  Agenta 21. Με τον μόνο τρόπο που καταλαβαίνουν οι διεθνείς συμμορίες: Τον ειρηνικό, αλλά κάθετο και αποφασιστικό δρόμο που μας έδειξε ο Ισλανδικός Λαός.

Χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς αισχροκέρδειες, χωρίς αναζήτηση «ψηφουλακίων», χωρίς αριστεροδέξια φληναφήματα, λέμε για μια ακόμη φορά στο Λαό: Δώσε μας τη δύναμη, να σου παραδώσουμε την εξουσία.

Λαέ:  Όργωσε/ετοίμασε το χωράφι σου, το κτήμα σου, για να σπείρεις και εσύ τον σπόρο της ελπίδας. Ετοιμάσου γι’ αυτό που έρχεται.

Λαέ: Πάρε την υπόθεσή στου στα χέρια σου. Κάνε κατά Συνοικία, Δήμο, Νομό τη Συντακτική σου Συνέλευση. Ψήφισε το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας. Ετοίμασε την Αντιπροσωπεία σου για την Παλλαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση της Αθήνας.

Λαέ: Ούτε η ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η Χ.Α. ούτε οι ΑΝ.ΕΛ., ούτε η ΔΗΜ.ΑΡ., ούτε το ΚΚΕ, ούτε κανένα κόμμα μπορεί να σε σώσει.

Ο μόνος που μπορεί να σε σώσει, είναι ο εαυτός σου. Πάρτο απόφαση:

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.


Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom