Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ήττα-σοκ 1-2 για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο από τον Πανθρακικό


Ηττα σοκ για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο 500ό παιχνίδι στην ιστορική του έδρα, με τον Πανθρακικό να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να σπάει το αήττητο σερί των πράσινων που παρέμενε «ζωντανό» από το Σεπτέμβριο του 2002.

Παρωδία του διαιτητή Κουκουλάκη,που καταλόγισε πέναλτι υπέρ του τριφυλλιού και πήρε την απόφασή του πίσω, αποδεχόμενος λάθος υπόδειξη του πρώτου βοηθού, Φραγκιαδάκη, για οσφάιντ που δεν υπήρξε ποτέ...

Δεν ήταν για ήττα, πάντως, η συνολική παρουσία του Παναθηναϊκού, με τον Πανθρακικό από την άλλη πλευρά να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να εκμεταλλεύεται τα τραγικά κενά που εμφάνισαν οι πράσινοι στην άμυνά τους, «χτυπώντας» με δύο κεφαλιές από τον Ζεκίνια στο 19' και τον Ρομέου στο 75'. Ο Φιγκερόα είχε φέρει το παιχνίδι στο 1-1 με πολύ ωραίο τέρμα στο 67ο λεπτό.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (60' Ντίνας), Ατζαγκούν (51' Φιγκερόα), Μπεργκ

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Έμποου, Κάσες (85' Χρήστου), Ζεκίνια, Μπαϊκαρά, Ρομέου (79' Χασομέρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom