Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Νίκη 1-0 με την ψυχή στο στόμα η Εθνική επί της Σλοβακίας (βίντεο)


Νίκη με την ψυχή στο στόμα πέτυχε απόψε η Εθνική μας επί της Σλοβακίας στο Καραϊσκάκη και εξακολουθεί να ελπίζει σ' ένα  "στραβοπάτημα" της Βοσνίας στο τελευταίο της ματς του 7ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας, αφού στο αποψινό νίκησε  το Λιχτενστάιν με 4-1.

Παρά την υπεροχή της καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα η Ελληνική ομάδα δεν ικανοποίησε τον κόσμο,μέτρια εμφάνιση,πολύ άγχος,ούτε δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ.

Το ένα και μοναδικό γκολ ήταν δώρο,σε ανύποπτη φάση,από τον τερματοφύλακα των Σλοβάκων Μούχα, αυτογκόλ,στο συρτό γύρισμα του Σκρτέλ στο 44'!

Αλλη μια καλή ευκαιρία είχαμε στο 65' για το 2-0,όταν ο Μήτρογλου "τσίμπησε" τη μπάλα πάνω από τον Μούχα, αλλά ο Πέκαρικ έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στα τελευταία λεπτά οι Σλοβάκοι πέρασαν μπροστά και λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν.



Για την ιστορία οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζιώλης, Μανιάτης, Χριστοδουλόπουλος(57' Nίνης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης(76' Καραγκούνης), Μήτρογλου(89' Φετβατζίδης)

Σλοβακία (Κόζακ): Μούχα, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Κούτσκα, Πεκόφσκι(63' Γκουέντε), Σέστακ(63' Γιακούμπκο), Στοχ, Βάις, Νέμετς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom