Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ…

Πληρωμένη απάντηση του Χάρρυ Κλυνν στην πολυπράγμωνα γηραιά κυρία Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ

Αφού «εισέπραξε», με την ευρύτερη έννοια του όρου, αυτά που είχαν να «προσφέρουν» τα κόμματα της αρπαγής και της ρεμούλας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και αφού ενδύθηκε το φωτοστέφανο της μεγάλης Ελληνίδας (!) η διεθνούς φήμης ακαδημαϊκός και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δελφών Κυρία Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, μίλησε για τους καθημαγμένους Έλληνες των μνημονίων με τα «καλύτερα» λόγια: «Οι Έλληνες αυτή τη στιγμή πάνε με όποιον δίνει τα λεφτά. Είναι άσχημο αυτό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια»!

Την ανακάλυψε εντέλει την αλήθεια η κυρία Ελένη, τη βρήκε στις ουρές των συσσιτίων, στην απελπισία των δύο εκατομμυρίων
ανέργων, στα χιλιάδες λουκέτα, στην κατάθλιψη των νέων, στον υποσιτισμό των μικρών παιδιών, στους χιλιάδες απελπισμένους που πέρασαν τη θηλιά του θανάτου στο λαιμό τους…

Μίλησε και για την Ελλάδα της «εμφύλιας κρίσης» ως πρόεδρος του διεθνούς ιδρύματος Σοστάκοβιτς, «ο οποίος είναι ίσως ο μεγαλύτερος μουσικός της εποχής μας και που έχει κάνει την ενορχήστρωση του ύμνου του ΕΛΑΣ, αλλά μου είπαν, δε μπορούμε να παίξουμε τον ύμνο του ΕΛΑΣ σε δημόσιο κτίριο…» για να καταλήξει: «Νομίζω ότι φταίει η εμφυλιακή κρίση. Δεν πάψαμε ποτέ να είμαστε σε εμφύλιο πόλεμο»

Έκανε προβλέψεις και αξιολογήσεις (τρομάρα της) η Μεγάλη Ελληνιδα: «Αν με ρωτούσες από πού να αρχίσουμε, θα σου έλεγα ότι αν ο Μητσοτάκης κάνει καλή δουλειά, νομίζω θα την κάνει, θα καταφέρουμε κάτι. Νομίζω ότι αν δεν τα καταφέρει αυτός, δεν θα τα καταφέρει κανένας. Είμαι αισιόδοξη. Νομίζω ότι οι δυο τους τώρα, Σαμαράς και Βενιζέλος, θα τα καταφέρουν…»

Έτσι νομίζει η κυρία ακαδημαϊκός, να της χαλάσουμε το χατίρι; Ακαδημαϊκού χαρακτήρα οι επισημάνσεις της Πρυτάνεως! Έχει και Γκραν Φινάλε, όπως σε όλες τις παραστάσεις των τσίρκων: «…δε θα είμαι αισιόδοξη αν η "Χρυσή Αυγή" πάρει μεγάλα ποσοστά. Εκεί, τα πράγματα θα δυσκολέψουνε, γιατί τότε οι Ευρωπαίοι θα πούνε "τώρα κάντε ό,τι θέλετε". Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει, γελάνε. Αλλά με τη "Χρυσή Αυγή" δεν γελάνε καθόλου».

Εμείς να δείτε πως γελάμε κυρία Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ με τις ασυναρτησίες σας και τον μνημονιακό σας οίστρο… Θα μου πείτε έτσι μιλάτε εσείς οι «μορφωμένοι» ακαδημαϊκοί…

Ε, λοιπόν θα σας απαντήσω κι εγώ με τη γλώσσα που μιλάμε εμείς οι «πεζοδρομιακοί» Άσε μας στον πόνο μας κυρά μου, και άντε σπιτάκι σου να πλύνεις κάνα πιάτο…

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κυρίας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ΕΔΩ

Αλλη μία απάντηση στην κυρία:Οχι άλλες Αρβελέρ

Κι επειδή έχουμε μάθει όπου ακούμε για πολλά κεράσια να μην παίρνουμε καλάθι μαζί μας διαβάστε κι αυτό:Κα ΑΡΒΕΛΕΡ... τώρα καταλάβαμε γιατί γίνατε Πρύτανης με τόσους Μεγαλοσταυρούς! Καταλάβαμε ποιοί σας τους έδωσαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom