Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Αυτοκτόνησε στην Πάτρα γνωστός Έλληνας ραλίστας


Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας από την είδηση της αυτοκτονίας του Πρωταθλητή Ελλάδος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, Αντώνη Κορφιάτη.

Ο 69χρονος άνδρας σύμφωνα με τις πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία είχε εκμυστηρευτεί στον στενό του φιλικό κύκλο. Κανείς ωστόσο δεν περίμενε πως θα έφτανε μέχρι και να δώσει τέλος στην ζωή του.


Ο πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδος σε αγώνες ανάβασης με αγωνιστικό αυτοκίνητο ζούσε μία μοναχική και ήρεμη ζωή στην Πάτρα. Κάθε μέρα πήγαινε με τα πόδια στο καφενείο της γειτονιάς του και καθόταν με τους φίλους του. Χθες όμως δεν πήγε. Το γεγονός αυτό ανησύχησε την παρέα του.
Πήγαν λοιπόν να τον επισκεφτούν στο διαμέρισμά του αλλά αυτός δεν άνοιγε. Ειδοποίησαν τότε τους συγγενείς του που είχαν κλειδιά του σπιτιού να τους ανοίξουν. Βρέθηκαν όλου μπροστά από ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Ο Αντώνης ήταν πεσμένος στο πάτωμα σε μία λίμνη αίματος. Είχε κόψει τις φλέβες του με ένα ξυραφάκι. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής.
Ο Αντώνης Κορφιάτης ήρθε σε νεαρή ηλικία στην Αθήνα την δεκαετία του ’70 και άνοιξε κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην λεωφόρο Καλλιρρόης. Παράλληλα είχε στην ιδιοκτησία του αντιπροσωπεία των ζαντών Compomotive, ενώ αργότερα αντιπροσώπευσε και πουλούσε τα Σκανδιναβικά σκάφη Nimbus.

Συμμετείχε σε ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτων με την κορυφαία του στιγμή να είναι το πρωτάθλημα του 1976 με την ομάδα του στην κατηγορία των 2.000 κυβικών. Ωστόσο δεν έμεινε εκεί, και τα επόμενα χρόνια σημείωσε αρκετές επιτυχίες σε επίπεδο αγώνων ταχύτητας στα 1.300 κ.εκ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom