Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

...ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και τις υπηρεσίες του ... - Χωματερή στην Τριχωνίδα (φωτό)

Πολύς ντόρος έγινε τελευταία με το ΚΕΠΕΤΡΙ και τη ρύπανση των νερών της λίμνης Τριχωνίδας.  Η πραγματικότητα όμως είναι τρισχειρότερη από αυτή που περιγράφεται μέσα από τις σχεδόν ειδυλλιακές εικόνες που εμφανίζονται στο video (Περιβαλλοντικό έγκλημα και αδιαφορία στην Τριχωνίδα),που ανέβασε το blog myagrinio.gr

Μόλις 50 μέτρα δυτικά του οικήματος του ΚΕΠΕΤΡΙ (παλιό αντλιοστάσιο στα Αμπάρια Παναιτωλίου)  σε πάγκοινη θέα από το δρόμο Παναιτωλίου - Καινούριου, υπάρχει  ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ παράνομα χωματερή που δέχεται κάθε είδους απόρριψη. 
Το ύψος των εναποθέσεων έχει ήδη ξεπεράσει τα 3 μέτρα ύψος  και ο "καλός ιδιοκτήτης" του χώρου ποιεί την νήσσαν για την αφόρητη ρύπανση. Δυστυχώς φαίνεται πως οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου υπάρχουν μόνο για την ημέρα μισθοδοσίας τους! 


Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός του "δεν είδα, δεν μου κατάγγειλαν, δεν ξέρω τίποτε" που εδώ και χρόνια εφαρμόζεται στο συγκεκριμένο χώρο ! Να είναι σίγουρος όμως ο κύριος που παριστάνει το Δήμαρχο Αγρινίου και οι περίπου "υπεύθυνοι" των περιβαλλοντικών του υπηρεσιών, πως θα ευθύνονται οι ΙΔΙΟΙ σε προσωπικό επίπεδο εάν οι Ευρωπαϊκές υπηρεσίες τιμωρήσουν με πρόστιμο την ανεξέλεγκτη αυτή χωματερή! 

Και οτι ακόμα θα γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες που δε θα επιτρέψουν να επιβαρύνει αυτό το πρόστιμο τον Αγρινιώτικο λαό  για τις δικές τους προσωπικές αβλεψίες και ανικανότητες...

από το http://gialinomati.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: