Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Γράμμα του Ακη από τη φυλακή στους συντρόφους του που έσπευσαν να τον καταδικάσουν

Το ΠαΣοΚ δεν είναι κόμμα του λαού

Από τις φυλακές Κορυδαλλού, μια ημέρα μετά την έναρξη της δίκης του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με νέα δήλωσή του, επιτίθεται με σφοδρότατα εναντίον των συντρόφων του στο ΠαΣοΚ, οι οποίοι τον εγκατέλειψαν.

Ο πρώην υπουργός μιλάει για ευθεία και ανενδοίαστη παρέμβαση εναντίον του, κατηγορώντας στελέχη του ΠαΣοΚ ότι εξέδωσαν ήδη καταδικαστική απόφαση εις βάρος του, προτού αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την υπόθεσή του.


Αναφέρεται στη συνέχεια σε «αυτούς που ντρόπιασαν» το κόμμα, το οποίο, όπως λέει, σήμερα παραμένει ΠαΣοΚ μόνο κατ' όνομα, αφού δεν είναι πια «κόμμα του λαού»!

Η δήλωση του Α. Τσοχατζόπουλου από τη φυλακή, που φέρει ημερομηνία 23.4.2013 και την υπογραφή του, έχει ως εξής:

«Ευθεία και ανενδοίαστη παρέμβαση επιχείρησαν κάποιοι χτες από το ΠαΣοΚ σε μια προσωπική μου υπόθεση, που βρίσκεται προς κρίση ενώπιον της Δικαιοσύνης, εκδίδοντας μάλιστα και "καταδικαστική απόφαση" εις βάρος μου! Έτσι, απλά, οι ηγεσίες του ΠαΣοΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας με αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια και ντροπή για το ίδιο, τη μετάθεση των ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές.

»Ποιοι ντρόπιασαν το ΠαΣοΚ, γνωρίζουν καλά στο ΠαΣοΚ.

Επισημαίνω όμως στο μόνο κατ΄ όνομα σημερινό ΠαΣοΚ, ότι επί σαράντα χρόνια η ζωή μου ήταν μια διαρκής προσφορά στο ίδιο και στην Ελλάδα. Στην ιστορική συγκρότηση, ενδυνάμωση, στη δημοκρατική, προοδευτική, αριστερή λειτουργία και δράση του, για να είναι το ΠαΣοΚ κόμμα του λαού.

»Επομένως, δεν παραγράφονται με "δηλώσεις" τα παραπάνω, κυρίως όμως δε μπορούν να αμαυρωθούν από αυτούς που μετέτρεψαν ένα μεγάλο λαϊκό Κίνημα σε συνώνυμο του μαρτυρίου του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτισμικού χρέους του Ελληνικού λαού».
 tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: