Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Μεσογείων - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στο Πεντάγωνο


Kόλαση επικρατεί αυτή την ώρα στο ρεύμα ανόδου της Μεσογείων. Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πεντάγωνο. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στην είσοδο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Σκληρά δοκιμάζονται τα νεύρα των οδηγών που εκγλωβίστηκαν στο ρεύμα ανόδου της Μεσογείων καθώς η Τροχαία δε φρόντισε να εκτρέψει την κυκλοφορία από άλλους δρόμους με αποτέλεσμα αυτην την ώρα να έχει σχηματιστεί ουρά πολλών χιλιομέτρων.


Οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πεντάγωνο καταγγέλουν πως ενω εκείνοι απο τον Απρίλιο του 2012 επέδειξαν καλή θέληση, εισπράττουν μόνο εμπαιγμό καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 12 μήνες. 


Ζητούν αμεση λύση και λένε πως "οι Υπουργοί της κυβέρνησης εδώ και ένα σχεδόν χρόνο, όλο διαβουλεύονται, κάνουν επιτροπές, προσλαμβάνουν ειδικούς συντονιστές-συμβούλους, δίνουν μόνο υποσχέσεις και δε λύνουν το πρόβλημα". 

Στη είσοδο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας καθώς και στον αύλιο χώρο του Πενταγώνου έχουν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom