Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Κερκόπορτα για ρουσφετο-προσλήψεις και μείωση μισθού ψήφισαν οι 168 "σωτήρες"!

Ουσιαστικά το δόγμα Πέτρου Δούκα θεσμοθετήθηκε μερικούς μήνες μετά από τους υποτακτικούς της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού!


Διαβάστε:
Πέτρος Δούκας
"Μανιφέστο Προτάσεων γιά ένα Ελληνικό New Deal γιά την έξοδο από την Κρίση και την Ελλάδα της Δημιουργίας!

ΙΙ. ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 'ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / ΔΩΡΕΑΝ' (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ) // ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ  :
Όλοι οι άνεργοι να κληθούν να δουλέψουν όπου τους χρειάζεται η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ιδιωτικός Τομέας.
Από το να μαζεύουν ελιές (χιλιάδες τόνοι παραμένουν αμάζευτες), ή άλλα αγροτικά προϊόντα, να  καθαρίσουν τις παραλίες ή δρόμους, να φυτέψουν δένδρα, να κάνουν βοηθητικές εργασίες σε τεχνικά έργα , σε μαγαζιά, συνεργεία, επιχειρήσεις, ανάλογα με την ηλικία, τις δεξιότητες, την έφεση και την όρεξη του καθενός.
Ταυτόχρονα, να ζητηθεί από τις επιχειρήσεις αν θα τους ενδιέφεραν κάποιοι εργάτες, ή υπάλληλοι για 3 μήνες χωρίς επιβάρυνση (γιά τις επιχειρήσεις, κλπ.)

Γιατί λέω χωρίς επιπλέον κόστος (γιά τους εργοδότες)/(Το Δημόσιο, εκτός από το επίδομα ανεργίας θα πληρώνει και ειδικό επιμίσθιο, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες).
Γιατί οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι καταχρεωμένες και δεν μπορούν να πληρώσουν! Απ´την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό οι άνεργοι με την εθελοντική εργασία να ξετριφτούν, να μπούνε σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή. Να έρθουν σε επαφή με τους αυριανούς εργοδότες.....
================
Χάθηκε κάθε ίχνος ντροπής

Αυτά και πολλά άλλα βρέθηκαν 168 Ελληνες Βουλευτές που τα ψήφισαν,κάνοντας νόμιμη πλέον τη Μανωλάδα και επεκτείνοντάς την σε όλη τη χώρα,έστω και για πέντε μήνες.
Σας θυμίζει κάτι από το πρόσφατο παρελθόν;Προγράμματα Stage μήπως;
Θα λύσουν προσωρινά (5 μήνες) το 1/10 της ανεργίας με εθελοντική ουσιαστικά και ανασφάλιστη εργασία για ένα κομμάτι ψωμί κι από πάνω θα προσδοκούν και κομματικά οφέλη από αυτούς τους 200.000 ανθρώπους!
Το ευχαριστώ που ανέκαθεν μεταφράζεται σε οικογενειακούς ψήφους στην Ελλάδα!!!!!!
Ανάπτυξη!ξεφτίλισαν άλλη μία λέξη οι πανάθλιοι.
Ντροπή σας κυρίες και κύριοι που 'χετε το θράσος να υπερασπίζεστε με σθένος αυτό το έκτρωμα στα στασίδια των καναλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom