Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Είσαι και θα είσαι η πρωθυπουργός!

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 25 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο«Είσαι και θα είσαι η πρωθυπουργός!» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς
οι τρεις διαδοχικοί ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου (Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς) υπήρξαν απλώς οι προφήτες της πολυχρονεμένης Άνγκελα η οποία ήταν πάντοτε η πραγματική πρωθυπουργός της Ελλάδας (Σελ 4)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Αφού μας έσωσαν, ξεκίνησαν τους διορισμούς. Είναι ένας τρόπος να ξεπλυθούν στη συνείδηση του κόσμου!!! Πρόκειται για έναν δρόμο που τον ξέρουν καλά. Να πουλάνε δηλαδή την ελπίδα και να μετατρέπουν το δικαίωμα στην εργασία σε άθλιο κομματικό εμπόριο. Μάλιστα φθάνουν στο σημείο να τσακώνονται δημοσίως για το ποιος θα ελέγξει τους διορισμούς. (Σελ 7)
 
ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Οι παίκτες στην υπόθεση του Τσοχατζόπουλου παίρνουν θέση… Ο άνθρωπος - κλειδί δεν είναι άλλος από τον εξ απορρήτων του πρώην υπουργού Νίκο Ζήγρα, ο οποίος φαίνεται να κρατά την υπόθεση στα χέρια του!!! Για τον λόγο αυτό, νομικοί και δικαστικοί κύκλοι περι- μένουν μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή.(Σελ 18)
 
ΚΑΤΑΡ: Τελευταία περίοικοι στο ΥΠΕΚΑ βλέπουν κάτι τύπους με άσπρες κελεμπίες – Καταριανοί – να κυκλοφορούν τα βράδια. Γι’ αυτό στο υπουργείο κάθισαν να ξαναγράψουν από την αρχή το νέο Χωροταξικό για τον Τουρισμό. Οι αλλαγές που δρομολογούνται γίνονται εν τη απουσία της διοίκησης και με τους επιστήμονες των αρμόδιων υπηρεσιών «γραμμένους». (Σελ 54)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom