Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ για το «ρoζ DVD» της υπόθεσης Ζαχόπουλου κόντρα στην πρόταση ενοχής ΟΛΩΝ του Εισαγγελέα!

Επί Κωστάκη του ανιψιού έγινε μια χώρα Μπουρδ@λ@ με την υπόθεση Ζαχόπουλου-Τσέκου,η ίδια η κυβέρνηση ταρακουνήθηκε σφόδρα κι ένας άνθρωπος... σκόνταψε βάζοντας σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή του κι όμως  για όλα αυτά η Δικαιοσύνη απεφάνθη:ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ!!!!!

Σίγουρα οι Δικαστές της έδρας αποφασίζουν... πλην όμως όταν η πρόταση του Εισαγγελέα της ίδιας έδρας είναι διαμετρικά αντίθετη  (είχε προτείνει την ενοχή όλων των κατηγορουμένων), τότε κάτι τρέχει! ή μήπως δεν τρέχει κάστανο;

Δεν μπορεί τον ίδιο νόμο περί προσωπικών δεδομένων να τον ερμηνεύει διαφορετικά ο μεν από τους δε.Το ίδιο Πανεπιστήμιο έχουν τελειώσει όλοι,τα ίδια δεδομένα έχουν άπαντες μπροστά τους.
Κάποια πλευρά λοιπόν της δικαιοσύνης είναι οφσάιντ και στο ποδόσφαιρο το οφσάιντ τιμωρείται!Η νομική επιστήμη δεν έχει κανόνες;
Ζείδωρον
το ρεπορτάζ
Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο της Αθήνας όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της διακίνησης του ροζ dvd με πρωταγωνιστές τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστο Ζαχόπουλο και την άλλοτε συμβασιούχο Εύη Τσέκου!!!!

Συγκεκριμένα οι δικαστές για νομικούς λόγους -ερμηνεύοντας το νόμο για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων- έκριναν αθώους τον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη, την συμβασιούχο του Υπουργείου Εύη Τσέκου, τον δικηγόρο Χρίστο Νικολουτσόπουλο και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη.

Κατά την άποψη του δικαστηρίου, παρά την καταδικαστική πρόταση του εισαγγελέα της Έδρας, το βιντεοσκοπημένο υλικό με τις προσωπικές στιγμές των δυο εραστών δεν αποτελεί αρχείο προσωπικών δεδομένων κατά την έννοια του νόμου. Σύμφωνα με το νόμο, βάσει της απόφασης, για να εκληφθεί ως αρχείο ένα υλικό απαιτείται να είναι ταξινομημένο και ομαδοποιημένο.

Επίσης οι δικαστές κατά πλειοψηφία κήρυξαν αθώα την Τσέκου και για την πράξη της απόπειρας εκβίασης σε βάρος του Ζαχόπουλου.

Μετά την αθωωτική απόφαση η Τσέκου ξέσπασε σε κλάματα, ο δικηγόρος του Αναστασιάδη Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για «σκευωρία που κατέρρευσε» ενώ ο δικηγόρος του Μακρυγιάννη έκανε λόγο για «μία υπόθεση που ξεκίνησε για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας ως κακούργημα και κατέληξε με την πανηγυρική αθώωση των κατηγορουμένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom