Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ψεκάζει τα "κουνούπια" Βαγγέλη – Φώτη

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 18 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο«Ψεκάζει Βαγγέλη – Φώτη» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την εύθραστη κυβερνητική ισορροπία και την σχετική αγωνία Σαμαρά ο οποίος στο συνέδριο του «Economist» είπε: «Πάντα μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο, που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Σε τέτοιες κρίσιμες περιστάσεις, κινδυνεύεις […] να πας από… τσίμπημα κουνουπιού!». (Σελ 4,7)
ΤΣΙΠΡΑΣ: Θέλει να σφίξει τα… λουριά ετοιμάζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογές και δηλώνει ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει μια μεγάλη αλλαγή στη χώρα. (Σελ 9)
 
ΚΚΕ: «Βελούδινη» η διαδοχή στον Περισσό ο οποίος θα συνεχίσει με την ίδια γραμμή παρά τη διαφωνία των «φλωρακικών». Ο Δημήτρης Κουτσούμπας γ.γ του κόμματος – Η Αλέκα Παπαρήγα πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. (Σελ 10)
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στρώνουν το χαλί στους επιχειρηματίες ανθρωποφύλακες προκειμένου οσονούπω να έχουμε ιδιωτικές φυλακές. (Σελ 48,49)
 
ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ: Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Το όραμα του Γ’ Ράιχ για την οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης υπό τη Γερμανία με κοινό νόμισμα το… μάρκο! Ένα εκπληκτικό κείμενο του 1943. (Σελ 54,55)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom