Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Πέτυχε δεύτερη νίκη ο Ολυμπιακός (3-1 τη Μονπελιέ) και ελπίζει

Δεύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό απόψε και πάλι επί της Μονπελιέ για το Champions League και διατήρηση των ελπίδων του για πρόκριση στους 16 του θεσμού.

Γκολ με την πρώτη καλησπέρα  πέτυχε ο Ολυμπιακός! Ηταν το 4' όταν ο Γκρέκο έκανε εξαιρετική προσπάθεια, γύρισε τη μπάλα στην περιοχή, ο Αμπντούν σούταρε, ο Μήτρογλου έβαλε το πόδι του, την έστειλε στο δοκάρι και ο επερχόμενος Μασάντο από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

 Στο 65' ο διαιτητής είδε πέναλτι σ' ένα πέσιμο του Καμαρά μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και η Μονπελιέ ισοφάρισε τον αγώνα σε 1-1,με τον Μπελχαντά ο οποίος ευστόχησε στο 67' (μεσολάβησαν διαμαρτυρίες των παιχτών του Ολυμπιακού).

 Στο 80' ο Ολυμπιακός πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ με βολέ του Γκρέκο από το ύψος της περιοχής μετά από κόρνερ,για να γράψει ύστερα από δύο λεπτά ο συνήθης ύποπτος Κώστας Μήτρογλου το 3-1 με πλασέ από τη μικρή περιοχή μετά από μακρινή μπαλιά του Χολέμπας από τα αριστερά.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Αμπντούν, Μοντέστο, Μανιάτης, Μασάντο(86' Φέισα), Γκρέκο, Μήτρογλου(92' Λυκογιάννης)

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Ζουρντρέν, Μποκαλί, Μπιβά, Ίλτον(78' Κονγκρέ), Μπεντιμό, Σαϊχί, Μαρβό, Μπελχαντά, Καμπεγιά(46'Σαρμπονιέ), Μουνιέ(62'Τινάν), Καμαρά

Επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα
Λίγο μετά τις 20:00 οι οπαδοί της Μονπελιέ, περίπου 150, συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις στις εξέδρες. Μέσα στον χαμό που επικράτησε για περίπου 15 λεπτά οι Γάλλοι οπαδοί πεταξαν και μία φωτοβολίδα, ενώ να σημειωθεί πως στα επεισόδια δεν είχαν καμία συμμετοχή οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom