Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δύσκολο το ... «βόλεμα» της Αννούλας των φωτοτυπιών!!!


Μετά την μη εκλογή της στη Βουλή, η κ. Αννα Διαμαντοπούλου αναζητεί εναγωνίως πολιτικό ρόλο.Στην αρχή πίστευε ότι θα γίνει εξωκοινοβουλευτική υπουργός στην τρικομματική κυβέρνηση, όμως η άρνηση του κ. Βενιζέλου τής ακύρωσε το σχέδιο. Στη συνέχειαδιεκδίκησε τη θέση της επικεφαλής στο πολιτικό ινστιτούτο που διατηρεί το ΠΑΣΟΚ, στο ΙΣΤΑΜΕ,
χωρίς όμως να ευοδωθούν ούτε αυτά της τα σχέδια. Βλέποντας τις προσπάθειές της να μένουν άκαρπες,επισκέφθηκε στο Παρίσι τον πρώην πρόεδρο της Κομισιόν, Ζακ Ντελόρ, ζητώντας του να ιδρύσει παράρτημα του Ινστιτούτου Μελετών στην Ελλάδα το οποίο αυτός διατηρεί στις Βρυξέλλες. Φαίνεται ότι η κ. Διαμαντοπούλου τον έπεισε, αφού εκείνος της έδωσε το πράσινο φως.
Ενστάσεις
Ομως το σχέδιο αυτό περιπλέχτηκε μετά τις ενστάσεις που εξέφρασε η πρώην επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στενή φίλη του κ. Ντελόρ, Βάσω Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι πρόθεση της κ. Διαμαντοπούλου δεν είναι να ενισχύσει το έργο του Ινστιτούτου, αλλά να το χρησιμοποιήσει ως πολιτικό εργαλείο προκειμένου να προωθήσει τις προσωπικές της επιδιώξεις. Οι ενστάσεις της κ. Παπανδρέου έπιασαν τόπο, γιαυτό και ο κ. Ντελόρ δείχνει να ταλαντεύεται όσον αφορά στην τελική του απόφαση. Μετά από όλα αυτά, η κ. Διαμαντοπούλου κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αναμένοντας τις οριστικές αποφάσεις του κ. Ντελόρ, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει δείξει ότι είναι πολύ αρνητικός στις περιπτώσεις πολιτικής οικειοποίησης του Ινστιτούτου του.

2 σχόλια:

ephee είπε...

Καλημέρες!
Πόσο γουστάρω να βλέπω τα όρνια τα ίδια να τρώνε τις σάρκες τους, δεν περιγράφεται..

zeidoron dtsoukas είπε...

Γεια σου Εφη!
Κρίμα είναι βρε η κοπέλα,από δήμαρχος τώρα πια ούτε κλητήρας δεν μπορεί να γίνει,δεν τη λυπάσαι.Κι έχει και μια λέσχη Bilderberg από πίσω της,πάει ξεφτιλίστηκε τελείως η... κυρία φωτοτυπία!

Read more: Go to TOP and Bottom