Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ : "Συγκυβέρνηση" ΦΑΣΟΥΛΑ-ΣΙΓΑΛΑ και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!


Μαθαίνουμε  ότι οι πρώην καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Π. Φάσουλας (ΠΑΣΟΚ) και ο Γ. Σιγάλας (ΝΔ)  προαλείφονται για τις θέσεις του Πρόεδρου και του Αντιπρόεδρου αντίστοιχα, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας(ΣΕΦ)  του Πειραιά.
Δηλαδή ο άνθρωπος που διάλυσε τον Πειραιά ως δήμαρχος μέσα σε 4 χρόνια και ο άνθρωπος που έδωσε  ως πρόεδρος του πολιτισμού, το Θέατρο Βεάκειο σε ιδιώτες...επιβραβεύονται από την τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση...
Και τα ΚΟΡΟΙΔΑ( Έλληνες φορολογούμενοι) καλούμαστε να πληρώνουμε τους παχυλούς μισθούς  δυο άντρων που έχουν δείξει όχι και τόσο επάρκεια και ικανότητα στην πολιτική τους πορεία....
Δηλαδή το μόνο κριτήριο(αν είναι δυνατόν) είναι ότι υπήρξαν παίκτες του Θρύλου...
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε σε αυτό το χαλί....

 http://neakeratsiniou.blogspot.com/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΣΕΦ

Τον λένε Θανάση Τερζή (δεξιά στη φωτό με τα γυαλιά) και εισήχθει ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - παρά το ότι ήταν απόφοιτος γυμνασίου - το 1994 στην Αγροτική Τράπεζα, με καθήκοντα ...κλητήρα.

Το καλό του όμως το κόμμα -το ΠΑΣΟΚ- δεν τον άφησε έτσι.

Από φύλακας που έγινε στην τράπεζα, ακολούθως πέρασε στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος για να καταλήξει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και μετά Γενικός διευθυντής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Τώρα, λόγω προφανώς γνώσεων, τοποθετήθηκε αντιπρόεδρος(!) στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Ποιος είπε λοιπόν πως δίχως πανεπιστημιακό δίπλωμα δεν πας μπροστά;

Αρκεί να έχεις γραφτεί στο σωστό κόμμα, την κατάλληλη στιγμή.
moneypro.gr


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2012/10/blog-post_7421.html#ixzz2ACWJl5qX

Ανώνυμος είπε...

Τι προσέφερε στο ΣΕΦ , ο κος Τερζής (Γενικός Διευθυντής στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας);
Τι κατάφερε κατά την διάρκεια της θητείας του ;
Πόσους ψήφους μάζεψε για τον ίδιο και τον Υπουργό που τον διόρισε εκεί ;
Ερωτήματα που ταλανίζουν αιωρούμενα πάνω από όλο το Δημόσιο (Στενό και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα) και που δεν γνωρίζει κανείς πώς να απαντήσει.
Θα δούμε πρώτα τι πρόσφερε, τι κατάφερε, και τι όχι ο συγκεκριμένος.
1. Μια πλήρη διάλυση του φορέα, και των υπηρεσιών (θα μπορούσε κανείς να πει ότι κατάφερε την ολοκληρωτική σήψη των υπηρεσιών) .
2. Έδωσε θέση προσωπικής γραμματέως σε 4-5 εργαζόμενες στο προσωπικό του γραφείο, λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας, μια που κατάφερε όλα τα παρακάτω.
3. Πλήρωσε σχεδόν άμεσα όλους τους γνωστούς του ελεύθερους επαγγελματίες στους οποίους έκανε αναθέσεις έργων, αφήνοντας ταυτόχρονα απλήρωτους όλους τους υπόλοιπους προμηθευτές, στους οποίους χρώσταγε το ΣΕΦ επί σειρά ετών.
4. Κατάφερε να εκδιωχθεί από το ΣΕΦ το κατάστημα ¨ΝΑΙ¨, χωρίς να εισπράξει έστω και ένα ευρώ, παρόλο που χρωστούσε στο ΣΕΦ 1.300.000 ευρώ. Στο κόστος θα πρέπει να συνυπολογιστούν επιπλέον και οι αμοιβές των δικηγόρων, τα δικαστικά έξοδα κλπ, περίπου 150.000 ευρώ.
5. Κατάφερε να μειώσει την συνολική μηνιαία μισθοδοσία του συνόλου του προσωπικού κατά περίπου 140 ευρώ με προσωπικές του αποφάσεις (δηλαδή κατά ποσοστό 0,054%) , ενώ συγχρόνως να αυξήσει την δική του, κατά περίπου 3000 ευρώ μηνιαίως (δηλαδή ποσοστό πλέον του +50%), ενοχλώντας προς τούτο τον αρμόδιο Υπουργό.
6. Κατάφερε να μην αξιοποιηθούν οι χώροι στάθμευσης, να μην αξιοποιηθούν τα γήπεδα 5Χ5, να μην αξιοποιηθούν τα γήπεδα τένις, να μην αξιοποιηθούν τα γήπεδα μπάσκετ, να μην αξιοποιηθούν οι καντίνες του ΣΕΦ που παλαιότερα νοικιάζονταν με περίπου 15000 ευρώ μηνιαίως, κλπ κλπ.
7. Κατάφερε να μη γίνονται πια στο ΣΕΦ εκθέσεις, να μην αξιοποιούνται οι συνεδριακοί χώροι του, και γενικά να ελαχιστοποιηθούν έως μηδενιστούν οι δραστηριότητες των χώρων. Επιπλέον κατάφερε από τις λιγοστές διοργανώσεις που έγιναν να μη πάρει χρήματα, αλλά να φθάσουν οι διοργανωτές να ζητούν χρήματα από το ΣΕΦ.
8. Κατάφερε να μην γίνει καμία συντήρηση των εγκαταστάσεων του ΣΕΦ, να μην γίνει η τροφοδοσία του από το δίκτυο φυσικού αερίου, να μην εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά συστήματα, να μην έχουν εξοφληθεί παλαιότερα χρέη διοργανωτών, κλπ κλπ.
9. Κατάφερε να αυξηθούν οι κλοπές από αθίγγανους οποιουδήποτε μεταλλικού αντικειμένου υπήρχε στον περιβάλλοντα χώρο (καλώδια, υποσταθμοί, σχάρες όμβριων, καπάκια φρεατίων, κλπ), καθιστώντας τον έτσι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους επισκέπτες.
10. Κατάφερε να μην υλοποιήσει καμιά από τις πολλές εισηγήσεις και μελέτες που ετοίμασαν οι εργαζόμενοι, που είχαν ως σκοπό την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την καλή και οικονομικότερη λειτουργία των εγκαταστάσεων και την οικονομική αυτοτέλεια του Σταδίου.
11. Και για να μην μακρηγορώ, χρησιμοποίησε σαν σκαλοπάτι το Στάδιο για προσωπική προβολή και ψηφοθηρία για τον Υπουργό που τον διόρισε, κάνοντας τα όποια ρουσφέτια παραχώρησης χώρων, αναθέσεις έργων, κλπ (και μάλιστα για όλη την θητεία του, και για να καταφέρει όλα αυτά, κατελάμβανε έμμισθη θέση στο ΣΕΦ).

Τελικά όπως όλοι καταλάβατε ήταν ο τέλειος Διευθυντής.

Ανώνυμος είπε...

Εδιωξε και το ολιμπικο ,εστειλε και το παιδοτοπο...αλλα η πρασινη αναπτυξη στο Σ.Ε.Φ ειχε αρχισει οταν υπερχρεωναν μεχρι και 300% παραπανω τα δηθεν λειτουργικα στους ενοικιαστες και δημιουργουσαν εικονικα χρεη ,φυσικα δεν δεχτηκαν ποτε μειωσεις ενοικιων ...

Ανώνυμος είπε...

Για το 4 ...www.rae.gr/site/file/categories_new/about.../2009_A3924?p...i...
Μορφή αρχείου: PDF/Adobe Acrobat - Quick View
2 Φεβ. 2010 – «Κλήση σε ακρόαση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) .... Eπειδή, για το έτος 2007 το «ΣΕΦ» εμφανίζεται να έχει χρεώσει την μισθώτρια ...

Read more: Go to TOP and Bottom