Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Κυνικός,θρασύς κι απάνθρωπος ο Στουρνάρας είπε:"Το θέμα είναι να έχετε μισθό"!!!


Αποχώρησαν από τη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα μετά από μόλις 15 λεπτά, οι εκπρόσωποι των αστυνομικών, καθώς άκουσαν ότι υπάρχει σχέδιο για περικοπές στις αποδχές τους, της τάξεως του 6,5%- 7% εφέτος και 12% το 2013 διότι θα πρέπει να κόψει άλλα 200.000.000 από τη μισθοδοσία!!!. Οι εκπρόσωποι των ενστόλων έκαναν λόγο για "προαποφασισμένο σχέδιο" και προανήγγειλαν κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας την Πέμπτη στο Παναθηναϊκό Στάδιο από αστυνομικούς, πυροσβέστες και λιμενικούς.

Αυτό όμως που προκαλεί πραγματικά σοκ είναι η κυνική φράση του υπουργού Οικονομικών που άφησε με ανοιχτό το στόμα τους συνδικαλιστές:"Το θέμα είναι να έχετε μισθό"!!!!

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο κυνικός και θρασύς είναι ξεπερνώντας σε απανθρωπιά και το Γιωργάκη που είχε μιλήσει για "ένα εργαζόμενο ανά οικογένεια"!

Εκείνο που προφανώς αγνοεί ο κύριος Στουρνάρας είναι πως δεν θα είναι μια ζωή καβάλα,κάποια στιγμή οι προστάτες του θα τον ξεπετάξουν κι αυτόν όπως το Γιωργάκη,τον Παπακωνσταντίνου και τ' άλλα παιδιά,αν εν τω μεταξύ δεν τον πάρουν αμπάριζα τα κύματα της λαϊκής οργής που έρχονται κι απορούμε πως δεν το βλέπει!

Κανένας τύραννος δεν είχε αίσιο τέλος διδάσκει η ιστορία!

3 σχόλια:

ephee είπε...

Καλημέρα Δημήτρη.

Άστους να πεινάσουν, να δούμε όταν θα'ρθει η ώρα να δείρουν, προς τα που θα στραφούν. Γιατί χορτάτος, τον δέρνεις τον πεινασμένο.. Πεινασμένος όμως;!

zeidoron dtsoukas είπε...

Εφη μου αυτό θέλει και η κυβέρνηση,να φαγωθούμε μεταξύ μας και να ξεμπερδεύει.Πιστεύω πως οι πλειοψηφία των αστυνομικών κατάλαβε πια πως τους χρησιμοποιούσαν τόσα χρόνια για να σώζουν τα τομάρια τους.
Καλημέρα,να είσαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

Κοινη λογικη:

1. Ο Στουρναρας δεν ειναι θρασυς. Ειπε αυτο που συμβαινει. Ναι, το θεμα ειναι να εχουν μισθο. Τον οποιο θα πληρωνουν οι Ελληνες φορολογουμενοι. Και εφοσον καποιοι ευχονται να ειμασταν και Αργεντινη σε διαβεβαιω οτι δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι αυτο το μισθο θα τον εχουν για πολυ ακομη. Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να εχεις ενα μισθο οποιος καλυπτεται κατα 14% απο δανεια? Δεν καταλαβαινεις οτι μετα θα πρπει να πληρωσει το δανειο + το τοκο?

2. Η κυβερνηση δεν θελει να φαγονωμαστε μεταξυ μας. Γιατι να το θελει αυτο? Πυροβολουν τα ποδια τους με καθε νεο μετρο που εξαγγελουν. Το ΠΑΣΟΚ το ξερει καλα. Η κυβερνηση ξερει οτι αν δεν περασουν ΟΛΑ τα μετρα τοτε υπαρχει ενας μονο δρομος. Εκεινος της πτωχευσης. Την οποια θα χρεωσουν σε αυτη. Δεν εχει αλλη επιλογη.


3. Αντι να τα βαζεις με το καθε υπ. οικ. καλο θα ηταν να γινεις πραγματιστης, θετικος στη σκεψη και αντικειμενικος. Τοτε θα αρχισεις να καταλαβαινεις τα απλα και μετρημενα κουκια.


4. Τι προτεινει ο Τσιπρας?

Read more: Go to TOP and Bottom