Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΚΡΑ! (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Το άρθρο που ακολουθεί το βάλαμε για να δείξουμε σε πολλούς συνανθρώπους μας πως η ζωή συνεχίζεται ό,τι κι αν μας συμβεί.Η αυτοκτονία που τελευταία πήρε διαστάσεις επιδημίας στη χώρα μας δεν είναι η λύση των προβλημάτων μας!
Ζείδωρον
Ο Taylor Morris είχε από νεαρή ηλικία την περιπέτεια μέσα του. Είναι το μεσαίο από 4 παιδιά και πάντα ο τελευταίος που έμπαινε μέσα στο σπίτι του στο Cedar Falls, της Αϊόβα.

Ο Taylor Morris είχε το παρατσούκλι «Η Ασπίδα», καθώς ήταν ειδικός εξάλειψης-εξουδετέρωσης των εκρηκτικών μηχανισμών του Πολεμικού Ναυτικού.

Βρισκόταν στην επαρχία Κανταχάρ στο Αφγανιστάν, και έκανε τη δουλειά του, ακριβώς μπροστά απο την ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων, όταν πάτησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη και ''πέταξε'' μακριά τα τέσσερα άκρα του.

Ο Taylor δήλωσε: «Μόλις το πάτησα το ήξερα. Υπήρξε μια στιγμή, έπειτα άκουσα την έκρηξη. Αισθάνθηκα τη θερμότητα. Ήξερα ότι είχα χάσει τα πόδια μου. Είδα τα πόδια μου να πετάγονται μακριά. "

Μετά την έκρηξη, ο Taylor δεν έχασε τις αισθήσεις του, ούτε είχε πάθει νευρικό κλονισμό. Αιμορραγούσε μέχρι θανάτου, όμως δεν κάλεσε τους γιατρούς να έρθουν να τον παραλάβουν για να προστατεύσει την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Taylor είναι το 5ο άτομο το οποίο έχει επιβιώσει έπειτα από ακρωτηριασμό τεσσάρων άκρων.

Το σώμα του ανταποκρίνεται καλά και ήδη μπορεί να κάτσει καθιστός.
Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για προσθετικά μέλη και η ανάκτηση του είναι αξιοσημείωτη.

Η οικογένεια του Taylor έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, TaylorMorris.org , για να ενημερώσει τους ανθρώπους για τη ζωή του και την περιπέτεια που λίγο έλειψε να του στερήσει την ίδια του τη ζωή.




http://anti-ntp.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Δημήτρη μου ακούραστε, πολυγραφότατε και κυρίως ποιοτικέ.

Όλες σου οι αναρτήσεις, ( όσες τουλάχιστον έχω μπροστά μου τώρα γιατί δεν ξέρω μετά πέντε λεπτά ποιες θα ακολουθήσουν ) σέβονται τον αναγνώστη και αξίζουν της προσοχής του.

Προσωπικά θα ήθελα πολύ χρόνο στην διάθεση μου, που δυστυχώς δεν έχω ,εκτός από το να τις διαβάζω ,να σχολιάζω και να μοιράζομαι τις εντυπώσεις μου και τις απόψεις μου πάνω σ’ αυτές μαζί σου και με τους αναγνώστες σου που είμαι σίγουρη είναι πολλοί κι ας μην στέκονται να σχολιάζουν. Περιορίζονται στο να τις απολαμβάνουν και να ενημερώνονται.

-----Με τον καταπληκτικό αυτόν άνθρωπο τον Taylor Morris έχουμε ασχοληθεί και στον ΠΗΓΑΙΜΟ ,κι αν ανατρέξει kανείς σε video που τον αφορούν δεν θα μπορεί ν’ αρθρώσει λέξη καθηλωμένος από την δύναμη της ψυχής του,το σπινθηροβόλο πνεύμα του, την ευκινησία και την δεξιοτεχνία των κινήσεων του που του επιτρέπουν να είναι αυτάρκης. Αν είναι δυνατόν ! κι όμως είναι

-----«Αυτοί που αρπάνε το φαΐ από το τραπέζι κηρύχνουν τη λιτότητα... Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα ζητάν θυσίες... Οι χορτάτοι μιλάν στους πεινασμένους για τις μεγάλες εποχές που θα ΄ρθουν».
Μπέρτολτ Μπρεχτ.

Ποιος το περίμενα σήμερα το 2012 οι λαοί της Ευρώπης του Νότου θα μιλούσαν τη γλώσσα του αθάνατου του διαχρονικού, του μεγάλου Μπρεχτ κι ας μην τον είχαν εκατομμύρια απ’ αυτούς διαβάσει ή ακούσει ποτέ;;;;

-----Η διάσταση στην αποτυχία του καπιταλισμού μέσα από την διαπίστωση ότι «ό Τρίτος Κόσμος» δεν περιλαμβάνει κάποιες συγκεκριμένες χώρες πλέον αλλά κατακερματίζεται και σκορπίζεται για να εγκατασταθεί σε όλο τον κόσμο είναι πασιφανής και τραγική στην έκτασή της.

------ Οι ωραίοι Έλληνες όπως Η δρ Ζαχαρούλα Νικολακοπούλου δεν θα λείψουν ποτέ όσο υπάρχουν Άνθρωποι στο παγκόσμιο στερέωμα. Μόνο που δεν ευδοκιμούν στην πατρίδα που δεν κουράστηκε να γεννά και να χάνει τα παιδιά της….

--------Οι παλιοί διηγούνται ότι όταν στην κατοχή έπεφταν οι Βόμβες εναντίον του άμαχου πληθυσμού ο κόσμος έπαιρνε τα παιδιά του αγκαλιά κι’ έτρεχε να κρυφτεί στα καταφύγια . Τώρα που να πάμε να κρυφτούμε για να σωθούμε από τις βόμβες των σκανδάλων που ξεσπούν η μια μετά την άλλη πάνω απ’ τα κεφάλια μας;;;;

Είχα κατά νου να σταθώ και σ’ άλλα επίμαχα σημεία των θεμάτων σου αλλά δεν προλαβαίνω δυστυχώς. Πήρα ένα τηλεφώνημα και πρέπει να κινηθώ αμέσως .

Τα λέμε…
ΥΓ: Μη ξεχάσω, αξίζει να μην λείψει από το πάνθεον των σχολίων στο http://eikones-xwris-logia.pblogs.gr/2012/07/pros-enhmerwsh.html η δική σου τοποθέτηση

Read more: Go to TOP and Bottom