Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ξανά τα ΜΑΤ σε ρόλο "κάρτας εισόδου" στη Χαλυβουργία,που άνοιξε τελικά σήμερα!


Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σήμερα το πρωί στη Χαλυβουργία!
Οι εργαζόμενοι ως γνωστόν το Σάββατο,μετά από 9 μήνες, ανέστειλαν την απεργία τους και πήγαν να πιάσουν δουλειά στις 6 το πρωί.Αλλά τους περίμενε μια καινούργια έκπληξη!Βρήκαν τα ΜΑΤ σε ρόλο "κάρτας εισόδου"!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ζητήθηκε από τους εργαζόμενους να υπογράψουν πως προσέρχονται να δουλέψουν, σε ένα λευκό χαρτί και παράλληλα να επιδεικνύουν την ταυτότητά τους.Και ξέρετε ποιος το ζητούσε;Ο επικεφαλής Αστυνομικός!

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στην Χαλυβουργία Γιώργος Σιφονιός κατήγγειλε μέσω της ΝΕΤ ότι ταξίαρχος της αστυνομίας, τον οποίο δε κατονόμαστε, ζητούσε από τους εργαζόμενους να περνούν ένας - ένας την πύλη του εργοστασίου.

Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν και προκλήθηκε ένταση. Η οποία είχε ως αποτέλεσμα, να μη μπουν στο εργοστάσιο αλλά να μείνουν εκτός, πάνω στο δρόμο.

Μοιραία προκλήθηκε και πάλι κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού οι εργαζόμενοι κατέλαβαν μια λωρίδα κυκλοφορίας. Η κίνηση στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το δάσος Χαϊδαρίου, γινόταν από δυο λωρίδες, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν μεγάλη ουρά!

Μετά από διαβουλεύσεις τα ΜΑΤ έφυγαν, οι εργαζόμενοι μπήκαν στο εργοστάσιο και μετά από αρκετή ώρα η κίνηση στο τμήμα της Αθηνών-Κορίθνου από το δάσος Χαϊδαρίου προς Κόρινθο, αποκαταστάθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom