Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Γλυκιά Συμμορία - Γάλα, εφημερίδα... Καληνύχτα Ζωγράφου!


Γλυκιά Συμμορία - Γάλα, εφημερίδα...Καλημέρα

Θυμάστε την υπόθεση του γάλατος που είχαμε φέρει στο φως της δημοσιότητας όπου ένα κονδύλι προϋπολογισμένης δαπάνης της τάξης των 157.000 ευρώ επρόκειτο να δαπανηθεί από τον Δήμο για την αγορά γάλατος σε εργαζόμενους του Δήμου Ζωγράφου;

Ε λοιπόν τελικά θα τα πάρουν σε μετρητά.Τμηματικά και σε ομάδες γιατί όπως αναγράφεται και στην σχετική απόφαση ότι η καταβολή του ποσού "...θα επιφέρει δυσχέρεια στην ταμειακή ροή των διαθεσίμων του δήμου..."

Δείτε στο Διαύγεια όλο το κείμενο της σχετικής απόφασης

Στο άκουσμα της λέξης γάλα μας ήρθε στο μυαλό μας , η Γλυκιά Συμμορία,μια ταινία που για πολλούς είναι μια από τις κορυφαίες στιγμές του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου . Σε σκηνοθεσία του Νικολαϊδη και με την υπέροχη μουσική του Χατζηνάσιου και τις αξεπέραστες ατάκες των πρωταγωνιστών ήταν ένα φιλμ που χαράζει βαθειά το μυαλό και την καρδιά σου.

Φυσικά η ταινία και ο τίτλος της σκηνής από το επισυναπτόμενο βίντεο που δανειστήκαμε ως τίτλο για το άρθρο μας δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση παροχής γάλατος (μετρητών για την ακρίβεια για αγορά γάλατος) . Απλά μας άρεσε η ατάκα και την χρησιμοποιήσαμε σαν τίτλο.

Εμείς όμως αντί για καλημέρα θα σας ευχηθούμε ,λόγω του προχωρημένου της ώρας που γίνεται η δημοσίευση,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ!
από zografou.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom