Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Έφοδος των ΕΚΑΜ στις φυλακές Τρικάλων ...Συνελήφθησαν 3 υπάλληλοι!Ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα έμπαζαν στις φυλακές Τρικάλων...Οι φύλακες

Σε 3 συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Τρικάλων, προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα, αστυνομικοί που πραγματοποίησαν επιχείρηση παρουσία Εισαγγελέως στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί ο τρόπος με τον οποίο προμηθεύονταν κρατούμενοι των φυλακών, ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες  η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο των φυλακών, στη μία σήμερα τα ξημερώματα, την ώρα που ΙΧΕ αυτοκίνητο με 3 σωφρονιστικούς υπαλλήλους είχε μεταβεί στο χώρο για να γίνει η αλλαγή βάρδιας.
Αστυνομικές δυνάμεις από Θεσσαλονίκη και Λάρισα επενέβησαν και έλεγξαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τους 3 επιβαίνοντες.Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί εάν οι 2 επιβαίνοντες έχουν σχέση με την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο οδηγός του οχήματος, που φέρεται να είναι ο 38χρονος Καρδιτσιώτης Γ.Π. .
Φυλακές Τρικάλων
Αμέσως μετά την επιχείρηση ξεκίνησε εξονυχιστικός έλεγχος από δύο διμοιρίες αστυνομικών των ΕΚΑΜ στο εσωτερικό των κελιών, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι από τους κρατουμένους συμμετείχαν σε αυτό το παράνομο αλισβερίσι, ενώ όλες οι βάρδιες των υπαλλήλων παραμένουν στις θέσεις τους.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο σοβαρές και συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια εντοπισμού των ναρκωτικών και των κινητών τηλεφώνων τρεις Εισαγγελείς, ενώ χαρακτηριστική είναι η δήλωση Ανώτατου Αξιωματούχου της ΕΛ.ΑΣ. «Θα πέσουν κεφάλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: