Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Η Αυτοκτονία της ημέρας και πάλι στο Ηράκλειο! Ηλικιωμένος έπεσε από μπαλκόνι

Δεν πέρασαν τρεις μέρες καλά καλά που αυτοκτόνησε ο 56χρονος συνταξιούχος αστυνομικός,πέφτοντας από μπαλκόνι 3ου ορόφου, στο Ηράκλειο της Κρήτης και σήμερα το μεσημέρι,ξανά από μπαλκόνι του 2ου ορόφου αυτή τη φορά,έπεσε στο κενό κι έβαλε τέλος στη ζωή ένας 85χρονος άνδρας.Δεν έχουν πια σταματημό οι αυτοκτονίες!

Τέλος στη ζωή του έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 85χρονος άντρας πέφτοντας απο το μπαλκόνι διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου σε πολυκατοικία στον Μασταμπά Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος άντρας αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα υγείας και όπως ανέφερε η γυναίκα του στους αστυνομικούς τον τελευταίο καιρό συνεχώς μονολογούσε ότι δεν θέλει να γίνεται βάρος στην οικογένειά του.

Η επιθυμία του αυτή τον οδήγησε στις 12:30 περίπου το μεσημέρι στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και αφού πρώτα πάτησε σε ένα σκαμπό στη συνέχεια έκανε βουτιά θανάτου πέφτοντας στο κενό.

Η γυναίκα του και οι γείτονες συγκλονισμένοι αντίκρυσαν το πτώμα του 85χρονου να κείτεται στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής. Ο ηλικιωμένος αυτόχειρας έχει δυο παιδιά τα οποία ζουν στην Αθήνα.
http://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: