Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Και ροζ απόχρωση στο κύκλωμα των φυλακών Τρικάλων


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ύστερα από απολογία στην ανακρίτρια Τρικάλων ο Καρδιτσιώτης σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Τρικάλων Α.Π. και η Τρικαλινή δασκάλα Λ.Σ. που δίδασκε στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας που λειτουργεί εντός της Φυλακής.

Ο πρώτος συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν με την αλλαγή της βάρδιας έγινε έφοδος στο αυτοκίνητό του όπου βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, ποσότητα χασίς και τέσσερα βιβλιάρια τραπέζης που έβγαλαν αργότερα λαβράκι. Η δασκάλα κατηγορείται ότι εκμεταλλευόμενη τη θέση της μετέφερε ποσότητες ναρκωτικών σε κρατουμένους που παρακολουθούσαν μαθήματα στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας όπου δίδασκε.

Οι απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων, που σημειωτέον είναι ήδη κρατούμενοι στις φυλακές των Τρικάλων για άλλα αδικήματα, αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα. Μέχρι στιγμής από τους 21 κατηγορούμενους έχουν κριθεί προφυλακιστέοι οι 15.

Ωστόσο, «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες αναδεικνύονται για το κύκλωμα που δρούσε στις φυλακές Τρικάλων, όσον αφορά την εμπλοκή της... Τρικαλινής καθηγήτριας που όπως αποκάλυψε το trikalanews.gr βρέθηκε στα «δίχτυα» του κυκλώματος, εξαιτίας του ερωτικού της πάθος με κρατούμενο των φυλακών.

Η 35χρονη καθηγήτρια που είχε εξασφαλίσει διδακτικές ώρες και στους δύο κύκλους μαθημάτων που παραδίδονταν στις φυλακές των Τρικάλων από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, σύναψε ερωτική σχέση με τον Έλληνα κρατούμενο και υπήρχαν ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στις γειτονικές των Τρικάλων πόλεις, όταν ο κρατούμενος έπαιρνε άδειες. Την «ανάρμοστη σχέση» με τον κρατούμενο εξάλλου την παραδέχτηκε στις αρμόδιες αρχές και η ίδια. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει το trikalanews.gr ο κρατούμενος και εραστής της Τρικαλινής δασκάλας για υπόθεση ναρκωτικών, έχει αποφυλακιστεί εδώ και περίπου 2 μήνες, ενώ ο σύζυγος της δασκάλας, έχει ήδη εδώ και λίγες ώρες προσφύγει σε γνωστό δικηγόρο της πόλης των Τρικάλων, όπου έδωσε εντολή για να κινηθεί η διαδικασία του διαζυγίου.
http://dailynews24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: