Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Θα μας τρελάνουν αυτοί οι πλούσιοι! Αποφυλάκιση λόγω... διαγνωσμένου ναρκισσισμού ζητεί η Βίκυ Σταμάτη

Προσκόμισε ψυχιατρική γνωμάτευση μετά την απόρριψη του σχετικού αιτήματός της
Σύμφωνα με την ψυχιατρική γνωμάτευση επίκουρου καθηγητή Ψυχιατρικής η Βίκυ Σταμάτη πάσχει από «ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή»


«Γεμάτη από δύσκαμπτα και ναρκισσιστικά στοιχεία» είναι η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με ψυχιατρική γνωμάτευση επίκουρου καθηγητή Ψυχιατρικής. Πάσχει από «ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και αυτό σε συνδυασμό με τον εγκλεισμό της στη φυλακή αυξάνει τον κίνδυνο αυτοκαταστροφικών τάσεων».

Η γνωμάτευση αυτή, από ιδιώτη γιατρό, προσκομίστηκε στις δικαστικές αρχές από την υπεράσπιση της κυρίας Σταμάτη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για την αποφυλάκισή της. Η ίδια η κυρία Σταμάτη στην αίτηση που κατέθεσε αλλά απορρίφθηκε, ζητούσε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, αφού σύμφωνα με τα επιχειρήματά της υφίσταται πίεση λόγω του αποχωρισμού της από το ανήλικο παιδί της.

Σύμφωνα πάντως με την απορριπτική πρόταση της εισαγγελέως κυρία Ευγενίας Κυβέλου, οι τυχόν «διαταραχές» της δεν σχετίζονται με την ικανότητά της για καταλογισμό ή την αντίληψή της σε σχέση με την σε βάρος την κατηγορία και την υπεράσπιση του εαυτού της. Η εισαγγελέας επικαλείται επίσης και την πρόσφατη συνέντευξή της που δημοσιοποιήθηκε, η οποία δείχνει, όπως λέει, «την ικανότητά της να επικοινωνεί και να ενεργεί για την υπεράσπισή της και όχι μόνο ενώπιον των αρμοδίων αρχών». Την πρόταση της κυρίας Κυβέλου επικύρωσε και ο ανακριτής κ. Γαβριήλ Μαλλής ο οποίος ζήτησε να απορριφθεί ως αβάσιμη η αίτηση της κατηγορουμένης για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Η γνωμάτευση του καθηγητή που προσκομίσθηκε στον ανακριτή θα διαβιβαστεί πάντως στις φυλακές Κορυδαλλού για να ενημερωθούν και οι γιατροί που συνδράμουν στις φυλακές.
http://www.tovima.gr

Σχόλιο Ζείδωρον:Ρε σεις εκεί στο Βήμα,που δημοσιεύετε την είδηση,μπας κι έχετε κάνα τηλέφωνο του γιατρού και τον τιμοκατάλογο βέβαια (να δούμε αν μας παίρνει) ,γιατί όπως πάμε θα τον χρειαστούμε σύντομα!

4 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

αυτο θα πει θράσος!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πασίγνωστη ασθένεια φίλε μου γιατί φωνάζεις?
Το κορίτσι εχει διαγνωσμένο ναρκισσισμό η αλλιώς οξεία ξεφτιλίτιδα που προσβάλλει συνήθως βλαχαδερά που δεν ξέρουν να αξιοποιήσουν το αιδοίο τους.
Τόσους κομπιναδόρους εχει η Ελλάδα που και κύρος έχουν και λεφτα (δικηγόροι γιατροί)και δεν τους παιρνει κανείς χαμπαρι.Αυτόν διάλεξε η Βλαχάρα που καταέκλεβε την πατρίδα του και που θα μείνει στην Ιστορία σαν το ζευγάρι της ντροπής?
Και να είσαι σίγουρος οταν η ιστορία του μέλλοντος αναφερθεί στην ταλαιπωρία της πατρίδας μας για αυτή την περίοδο το όνομα της θα φιγουράρει πρώτο πρώτο.
Το παιδί της σκέφτεται κατα τα άλλα και δεν σκέφτεται σε ποιό σχολείο θα πάει το φουκαριάρικο οταν θα μεγαλώσει που δεν θα αναγνωρίζουν το ονομα του.

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου αν δεν είχαν θράσος δεν θα κατάκλεβαν το κράτος κι επίσης τώρα που τους πιάσανε στα πράσα θα πήγαιναν στο Φάληρο να φουντάρουν αν είχαν λίγη τσίπα αλλά βλέπεις εξακολουθούν να προκαλούν ξεδιάντροπα.
Αυτός ο γιατρός που υπέγραψε το συγκεκριμένο χαρτί δεν ντρέπεται;

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλτατε εν προκειμένω δεν χάθηκε μόνο το μέτρο,χάθηκε η μπάλα τελείως!Και να θέλεις να τη λυπηθείς δεν γίνεται,είναι προκλητικότατη.
Αν της είχε μείνει κουκούτσι μυαλό θα 'κανε μια απλή δήλωση μετάνοιας και θα αποσύρονταν μέχρι να ξεχαστεί το θέμα της.Κακό πράγμα η απληστία και πολύ χειρότερη η ματαιοδοξία!
Τουλάχιστον ο Κουτσόγιωργας πέθανε από τη ντροπή του,κατάλαβε ρε παιδάκι μου την ξεφτίλα κι ας μην υπήρχαν τόσα μέσα στην εποχή του.
Τούτοι 'δω νομίζουν πως είναι ακόμα καβάλα,δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα.Ποιο παιδί μου λες τώρα;θα εξέθετες ποτέ έτσι το γιό σου;
Κρίμα και δεν φταίει σε τίποτα το κακόμοιρο.
Να είσαι καλά,καλό μεσημέρι.

Read more: Go to TOP and Bottom