Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Σε τούτο το μπουρδέλο, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.!

Χθες, λόγω ...καύσωνος, οι "ευαίσθητοι" και ρουσφετολογικώς διορισμένοι κομματικοί κηφήνες, αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο στην Ακρόπολη προκαλώντας την έντονη και δικαιολογημένη δυσαρέσκεια των τουριστών, τους οποίους έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ο τόπος μας ιδίως τούτη την περίοδο.
Και αφού το αποφάσισαν, τήρησαν και τις ..."νόμιμες" διαδικασίες.
Η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως αρχαιοτήτων απέστειλε τηλεγράφημα.. - δελτίο τύπου στον τύποις αναπληρωτή υπουργό πολιτισμού κ. Κώστα Τζαβάρα (φωτο) και τον "ενημέρωσαν" για τις προειλημμένες προθέσεις τους ώστε να κλείσουν την είσοδο της Ακρόπολης, λόγω ...καύσωνος.
"Απλώς με ενημέρωσαν (...) ως αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού έγινα αποδέκτης του δελτίου Τύπου που εξέδωσαν" ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο περί ου ο λόγος ..."πολιτικός", ο οποίος έσπευσε να καλύψει την απόφαση των ...κηφήνων.
Όπως ο ίδιος τόνισε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία τίθεται ζήτημα προστασίας των εργαζομένων από θερμική καταπόνηση και ο νομοθέτης αναγνωρίζει το δικαίωμα στους εργαζόμενους να μεταθέτουν την εργασία τους.
Ωστόσο, ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι φύλακες των αρχαιολογικών χώρων δεν είναι οικοδόμοι, αλλά δημόσιοι υπάλληλοι, και έπρεπε να ακολουθηθούν διαδικασίες όπως εκτίμηση του κινδύνου από την επιθεώρηση εργασίας για να μην υπάρξει διατάραξη στη λειτουργία δημόσιας υπηρεσίας.
Σε χθεσινή της ανακοίνωση, πάντως, η Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων ανέφερε ότι για την απόφασή της να κλείσει εκτάκτως ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης και του Διονυσιακού θεάτρου λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, ενημέρωσε (απλά) την πολιτική ..."ηγεσία" του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.
__________________________________________
gianniotis: Καλά κάνατε και την κλείσατε.! Κι' εγώ αν ήμουνα στη θέση σας και πέρναγε από το χέρι μου, σας πληροφορώ ότι θα την κρατούσα μονίμως κλειστή. Θα έπιανα έναν παχύ ίσκιο μέχρι να τελειώσει η βάρδια μου και ...γαία πυρί μιχθήτω. 
Θα ήθελα όμως να κάνω μόνο μία παρατήρηση: 
Πόσο "ευαίσθητοι" στα καιρικά φαινόμενα είστε κ.κ. κηφήνες;
Ο τροχονόμος που τρώει την λάβα της ασφάλτου στις διασταυρώσεις, για να ρυθμίσει την κίνηση και να μην τσακιστείτε πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλον, δεν έχει ψυχή ρε ασπόνδυλα;
Ο πυροσβέστης που "χώνεται" στην κυριολεξία και γίνεται "ένα" με τις φλόγες για να σώσει το αυθαίρετό σας, από τι υλικό είναι φτιαγμένος;
Ο εναερίτης της ΔΕΗ που στέκεται πάνω στην κολόνα σαν τον πελαργό στο ένα πόδι με κράνος, γάντια χοντρά και αρβύλες για να αποκαταστήσει τη βλάβη και να μην μείνετε χωρίς ...aircontition και plasma, δεν έχει ψυχή;
Δεν πάτε λέω εγώ να .... κι' εσείς κι' η ευαισθησία σας μαζί; 
Αμ, κι' ο υπουργός; "οι φύλακες -λέει- των αρχαιολογικών χώρων ΔΕΝ είναι ...οικοδόμοι, αλλά ...δημόσιοι υπάλληλοι"
Άστο υπουργέ μου να περάσει, γιατί αν σου πω αυτά που έχω κατά νου, ...κακό του κεφαλιού μου.!

2 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Να πάνε...να πανε...να πάνε Δημήτρη μου....

zeidoron dtsoukas είπε...

Ωχ!Αγριεμένη σε βρίσκω πάλι Ρίκη μου.
Ε,ναι σε κάποια σημεία το 'χουμε ξεφτιλίσει τελείως!

Read more: Go to TOP and Bottom