Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Δεν έχω... δεν πληρώνω (δεν υπάρχει σάλιο)


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 12 Ιουλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Δεν έχω… Δεν πληρώνω» και ρεπορτάζ για το νέο κίνημα που σαρώνει ολόκληρη τη χώρα. Κεφαλικοί φόροι εξαντλούν τις τελευταίες αντοχές του κόσμου. Ανεξέλεγκτη έκρηξη οργής προ των πυλών. (Σελ. 5)

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Οι τρεις καμπαλέρος δυσκολεύονται να αποκτήσουν κοινό βηματισμό με αποτέλεσμα να απουσιάζει ακόμη και το ελάχιστο συνοχής από το κυβερνητικό σχήμα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Βενιζέλος έβαλε χθες βέτο στη γραμμή που θέλει να ακολουθήσει ο Στουρνάρας. (Σελ. 11)

ΣΥΡΙΖΑ: Στα χαρακώματα για το νέο, για τις αποκρατικοποιήσεις και τα χρυσαφικά του κράτους. Στην Κουμουνδούρου εκτός από τη «γόνιμη» εσωτερική αντιπαράθεση για την αναμόρφωση του Συνασπισμού, ετοιμάζονται παράλληλα και για την «μάχη των αποκρατικοποιήσεων». (Σελ. 8,9)

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: Το πνεύμα της κυβέρνησης πρόθυμο μεν, η δε… συνοχή και ικανότητα της, ασθενής, σε τέτοιο βαθμό που δεν δύναται να εκποιήσει τα πάντα, όπως πολύ θα ήθελε. (Σελ. 18, 19)

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Φασίστες και κουκουλοφόροι κυκλοφορούν ανάμεσά μας, όπως διαπιστώνει και η οργάνωση HumanRightsWatch, η οποία, σε έκθεσή της, επισημαίνει την ολισθηρή πορεία της ελληνικής αστυνομίας αλλά και της ελληνικής κοινωνίας προς τη μισαλλοδοξία. (Σελ. 20)

ΓΛΥΦΑΔΑ: Βέβηλοι καταστρέφουν τάφους συνεχίζοντας τη, δίχως τέλος, κόντρα του Δήμου με αυτούς που διαφωνούν με τη δημιουργία του νέου νεκροταφείου. (Σελ. 45)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη: Γιάννης Ζουγανέλης: «Πρέπει να 'σκοτώσουμε' το μυαλό αυτών που πάνε να μας τρελάνουν». Ακόμη: Έιμι Γουάινχαουζ: Ένα χρόνο μετά, Μέντιουμ Vangelis, Και όμως χορεύει!, Εδώ Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom