Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Υπέρ των υπαλλήλων της Βουλής ο Τέρενς Κουϊκ!!!

Διαβάσαμε την είδηση που ακολουθεί στο Βήμα και μπερδευτήκαμε!
Τι ακριβώς θέλει να πει ο κύριος Κουϊκ;είναι υπέρ ή κατά του επιδόματος που ζήτησαν οι υπάλληλοι της Βουλής και ενέκρινε ο πρόεδρος Πολύδωρας;Ξέρει την πραγματική αξία των 1000 ευρό για έναν άνεργο ή μιλάει κι αυτός εκ του ασφαλούς;Δεν πληρώνονται και μάλιστα αδρά για τη δουλειά που κάνουν;Δηλαδή μετακίνησαν 10 γραφεία και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι;
Κρίμα κύριε Κουίκ!υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα για ν' ασχοληθείτε ως Βουλευτής κι όχι με τα επιδόματα των βολεμένων.Υπάρχουν άνεργοι και πεινασμένοι εκεί έξω και το ξέρετε πολύ καλά.
Ζείδωρον


Υπέρ των υπαλλήλων της Βουλής, που διεκδίκησαν επίδομα για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, τάχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΤέρενς Κουίκ

«Δεν άκουσα ούτε ένα λόγο υπέρ τους» τόνισε, απευθυνόμενος στους συναδέλφους του, ο Τ.Κουίκ, σημειώνοντας ότι οι υπάλληλοι της Βουλής δούλεψαν σκληρά για τις εκλογές.

«Δεν συμφωνώ με το επίδομα των 1.000 ευρώ που ζήτησαν οι υπάλληλοι της Βουλής, αλλά το θεωρώ απαράδεκτο να μην τους πει κανείς, πολύ περισσότερο παλαιότεροι βουλευτές, απλά ένα "ευχαριστώ".

»Δεν άκουσα ούτε ένα λόγο υπέρ τους. Είναι αν μη τι άλλο η ηθική τους δικαίωση, καθώς οι υπάλληλοι της Βουλής δούλεψαν σκληρά για τις εκλογές. 


»Κάθε φορά που υπάρχει εκλογική αναμέτρηση, αλλάζουν πράγματα στη Βουλή. Ανακατεύεται ολόκληρη τράπουλα.  Άλλαξαν γραφεία, φέτος μπήκαν νέα κόμματα, δούλεψαν ατελείωτες ώρες για να ξαναφτιάξουν την υποδομή των κομμάτων στο κτήριο του Κοινοβουλίου και μάλιστα σε χρόνους ρεκόρ. 


»Στη ζωή μου έχω μάθει να τιμώ τους συνεργάτες μου. Το έκανα ως δημοσιογράφος θα το κάνω και ως βουλευτής
 » σημείωσε ο κ. Κουίκ. 

Υπενθυμίζεται ότι οι υπάλληλοι της Βουλής ζήτησαν 4.000 ευρώ για τη διπλή εκλογική αναμέτρηση και συμβιβάστηκαν στα 1.000 ευρώ, όπως τους πρότεινε ο τέως πρόεδρος της Βουλής Β.Πολύδωρας.

Ωστόσο, τελικά, μετά από συνεννόηση του πρωθυπουργού Αντ.Σαμαρά και του προέδρου της Βουλής Ευ.Μεϊμαράκη, οι υπάλληλοι της Βουλής δεν πρόκειται να λάβουν εκλογικό επίδομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom